0900 nummer aanvragen

Het aanvragen van een 0900 nummer kan eenvoudig worden gedaan door bedrijven.

Toepassingen van 0900 nummers

Een 0900 nummer kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden, afhankelijk van het doel en het gewenste beltarief. Zo is een 0900 nummer ideaal voor het gebruik van een prijsvraag of marketingactie. Omdat u zelf het tarief instelt, kunt u extra inkomsten verdienen aan uw 0900 nummer. MTTM.nl levert ook call center functionaliteiten voor 0900 nummers. Zo leveren wij telefooncentrales die standaard zijn voorzien van onder andere wachtrij-functionaliteit, keuzemenu’s, stemherkenning, ACD routing en postcoderoutering . Ideaal voor het gebruik van een helpdesk of storingsdiensten.

Waarom een 0900 nummer aanvragen?

Een 0900-nummer bij MTTM.nl optimaliseert de bereikbaarheid van uw organisatie en handelt het telefoonverkeer efficiënt af. Bellers betalen bij een 0900-nummer een vooraf vastgesteld tarief. Hierbij kunt u zelf bepalen of bellers per minuut of per gesprek betalen en u bepaalt dus ook zelf of u inkomsten wilt verdienen aan het 0900-nummer of alleen de kosten met de beller wilt delen. Een 0900 nummer geeft uw organisatie een professionele uitstraling en is ideaal om drempelverhogend te gebruiken, bijvoorbeeld voor uw klantenservice. Maak gebruik van de service en kwaliteit van MTTM.nl en kies uw direct uw 0900 nummer.

Voordelen 0900 nummer.

Het tarief voor een 0900 nummer kunt u zelf heel gemakkelijk instellen. U beslist of u een hoog of laag tarief wilt en of bellers per seconde of per minuut betalen. Dit betekent dat u de zelf de tariefbepaling in de hand heeft. Met behulp van de Routing Manager en Web Reporting - de gebruiksvriendelijke internettools van MTTM.nl - kunt u dit tarief eenvoudig en snel zelf online instellen bij de aanvraag of later wijzigen.

Met een 0900 servicenummer van MTTM.nl is het ook mogelijk een makkelijk te onthouden naamnummer of eenvoudig nummer te kiezen. Denk hierbij aan 0900-123koopBBQ of 0900-2222244. Ook biedt MTTM.nl aanvullende diensten aan zoals IVR, waarmee u zelf uw 0900 nummer online naar wens kunt instellen. Voor fikse kostenbesparingen op uw uitgaande telefonie kunt u aanvullend op uw 0900-nummer kiezen voor MTTM Select of Hosted VoIP.

Wat kost het aanvragen van 0900 nummer?

Voor een 0900 nummer aanvraag betaalt u bij MTTM.nl slechts €45,- per maand. Afhankelijk van het servicenummer beltarief op het 0900 nummer, heeft u de maandelijkse kosten dus volledig zelf in de hand. U betaald eenmalig €90,- activatiekosten voor het activeren van het 0900 nummer.

Het is mogelijk om voor een 0900-nummer een hoog tarief instellen, en zo telefonische dienstverlening een interessante bron van aanvullende inkomsten te maken voor uw organisatie. U kunt ook kiezen voor een hoger 0900-beltarief om ervoor te zorgen dat uw organisatie minder belast wordt met onnodige telefoontjes. Het maximale tarief voor een 0900-nummer bedraagt 80 eurocent per minuut of 130 eurocent per gesprek.

Waarom een 0900 nummer aanvragen bij MTTM?

MTTM.nl is dé specialist in servicenummers. Voor meer dan 8000 bedrijven in Nederland faciliteren wij de unieke servicenummers. De scherpe tarieven en service die MTTM.nl haar klanten biedt, zorgen voor een optimaal gebruik van uw 0900 nummer. Met de Rapportage tools stelt u zelf online de eindbestemming van het 0900 nummer in en kunt u het tarief instellen met de Routing Tools. Met factuur Online heeft u altijd inzage in uw facturen en belgedrag.

Hoelang duurt de oplevering van een 0900 nummer?

Het aanvragen van een 0900 nummer duurt gemiddeld minder dan 4 weken. Dit komt doordat het nummer moet worden aangevraagd bij de OPTA, de OPTA moet de aanvraag goedkeuren. MTTM regelt dit voor u! MTTM.nl begrijpt dat er situaties zijn waarbij u een servicenummer direct in gebruik wilt nemen. U kunt daarom ook kiezen voor een servicenummer uit onze nummervoorraad. U ontvangt dan binnen 24 uur het 0900 nummer en kunt dit direct in gebruik nemen. Bij MTTM.nl staat úw wens voorop en zullen wij alles in werking stellen om u te helpen. Als u andere vragen heeft b.v. over het inrichten van VOIP of uw DSL kunt u dit bij uw aanvraag aangeven. U kunt ook los een offerte aanvragen, hiervoor kunt u in het menu kiezen voor service en advies.

Wilt u een 0900 nummer aanvragen? klik hier voor de 0900 nummerzoeker