Glasvezel zakelijk - Business Fiber

Business Internet Fiber

Met Business Internet Fiber van MTTM.nl kunt u de digitale bereikbaarheid van uw organisatie optimaliseren. Glasvezel -of fiber- is een haardunne vezel gemaakt van glas, die gebruikt kan worden om signalen lichtsignalen over grote afstanden te transporteren. Glasvezel is ideaal om te gebruiken voor communicatiedoeleinden omdat er voldoende bandbreedte is. MTTM.nl garandeert 99,9% van de tijd storingsvrij internet en al vanaf €79,- per maand.

Business Fiber Lite

Veilig internet, 99,9% storingsvrij en optimaal bereikbaar met 50 Mb vanaf €79,- per maand.

Lees meer

Business Fiber Premium

Veilig internet, 99,99% storingsvrij en optimaal bereikbaar met 50 Mb bandbreedte en een overboeking 1:5 vanaf €499,- per maand.

Lees meer

Business Fiber Medium

Veilig internet, 99,99% storingsvrij en optimaal bereikbaar met 20 Mb bandbreedte en een overboeking 1:5 vanaf €449,- per maand.

Lees meer

Maatwerk

MTTM.nl biedt ook Business Internet Fiber op maat aan. Staat uw gewenste Business Internet Fiber pakket er niet bij? Bel gerust met één van onze adviseurs voor maatwerk mogelijkheden.

Beschikbaarheid glasvezel

MTTM.nl levert Business Internet Fiber onder voorbehoud van glasvezelbeschikbaarheid op locatie. Als uit de glasvezelcheck blijkt dat er geen glasvezelbeschikbaarheid is op de door u gewenste locatie, zal MTTM.nl een kwalitatief alternatief bieden voor uw Business Internet.