Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

085-nummer voor slechts €5,- per maand

Profiteer van de speciale aanbieding

Een 085-nummer is ideaal voor de zzp’er en kleine ondernemer die een professionele en landelijke uitstraling willen. Dit nummer is namelijk al te bestellen voor één telefoonnummer. Een 085 nummer is niet regio-gebonden en komt professioneler over dan een 06-nummer. Een bijkomend voordeel van een 085-nummer is dat u tevens vanuit het buitenland gebeld kunt worden. Ideaal voor internationale klanten en leveranciers. Bellers in Nederland betalen slechts het lokale tarief.


  • Ideaal voor de ZZP’er en kleine ondernemer
  • Altijd bereikbaar
  • Doorschakeling naar uw 06-nummer
  • Bereikbaar vanuit het buitenland
  • Online telefooncentrale (IVR)


De aanbieding

€20,- per maand korting op uw 085-nummer

MTTM biedt nu tijdelijk een 085-nummer aan voor €5,- per maand in plaats van voor €20,- per maand. Het nummer wordt doorgeschakeld naar uw 06-nummer en u krijgt een online telefooncentrale met een standaard pakket. Denk hierbij aan het bekijken van belrapportages en het wijzigen van uw eindbestemming. Profiteer nu van de aanbieding en vul het formulier in.
 

Ik wil profiteren van deze aanbieding!

Vul onderstaand formulier in om een 085-nummer te bestellen en wij zullen contact met u opnemen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden