Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Servicenummer

Voor zzp’ers is een 085 nummer een must

Een 085 nummer is ideaal voor de zzp’er en kleine ondernemer die een professionele en landelijke uitstraling wil. Dit nummer is namelijk al te bestellen voor één telefoonnummer. Een 085 nummer is niet regio-gebonden en komt professioneler over dan een 06-nummer. Een bijkomend voordeel van een 085 nummer is dat u tevens vanuit het buitenland gebeld kunt worden. Ideaal voor internationale klanten en leveranciers. Bellers in Nederland betalen slechts het lokale tarief.


  • Ideaal voor de ZZP’er en kleine ondernemer

Een 085-nummer is ideaal voor de ZZP’er en kleinere ondernemer die een professionelere uitstraling wil. Een 085-nummer is niet regio gebonden en geeft een professionele uitstraling.

 

  • Altijd bereikbaar

Een 085-nummer schakelt bellers door naar een vaste telefoonlijn. Dit kan zowel vast als mobiel zijn. Gesprekken naar uw 085-nummer kunt u dus opnemen met uw mobiel. Altijd en overal.

 

  • Werkt met uw huidige telefoons

Voor uw eigen 085-nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest. Dit kan ook uw mobiel zijn.

 

  • Bereikbaar vanuit het buitenland

Met een 085-nummer kunt u ook uit het buitenland gebeld worden in tegenstelling tot een 0800- of 0900-nummer. Ideaal dus als u ook internationale klanten heeft.

 

  • Online telefooncentrale (IVR)

Een servicenummer biedt de mogelijkheid om een online telefooncentrale in te stellen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw bellers welkom heten door middel van een vooraf opgenomen bericht of kunt u de beller via een keuzemenu gelijk bij de juiste persoon laten uitkomen. Meer hierover leest u hier.

 

Wilt u meer weten over de verschillende servicenummer en de bijbehorende voordelen? 

085 nummer

€25 per maand

Een greep uit de functies van MTTM

Keuzemenu
Welkomsttekst
Postcoderoutering
Wachtrij met wachtmuziek
ConnectMeNow
Lees hier meer over IVRBestellenOfferte aanvragen