Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

0900-nummer
Professioneel en betaald servicenummer

Een 0900-nummer is eenvoudig te onthouden en u bepaalt zelf tegen welke voorwaarden u bereikbaar bent. Met een laag tarief stimuleert u uw contacten snel en laagdrempelig contact met u op te nemen. Hiermee krijgt u een klantvriendelijke en servicegerichte uitstraling. Een hoger vast tarief per minuut of per gesprek is ideaal om een betaalde telefoondienst te leveren. Bellers nemen dan alleen contact op als zij echt iets van u willen. Handig voor een telefonische helpdesk, prijsvragen of nieuws- en sportberichten.

U laat uw korte 8-cijferige, of lange 11-cijferige, 0900-nummer doorschakelen naar een bestaande telefoonlijn.

Vast of mobiel, u bepaalt zelf waar u uw gesprekken ontvangt. En uniek bij MTTM krijgt u een volledige telefooncentrale. Geen ingewikkelde pakketten, maar direct al de opties tot uw beschikking. Samen met een van onze experts richt u uw telefooncentrale in naar uw wensen waarna u deze zelf online beheert. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u écht nodig heeft!

Samen met u zoeken we naar het nummer dat het beste bij u en uw onderneming past.

En dankzij onze grote voorraad telefoonnummers hebben wij veel nummers die binnen 4 uur actief zijn voor gebruik. Mocht u al een beschikbaar nummer op het oog hebben activeren wij deze voor u en stellen we samen met u uw telefooncentrale in.

Ik wil een 0900-nummer aanvragen

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2). Na uw bestelling nemen we contact met u op om een 0900-nummer uit te kiezen.

Ik wil een 0900-nummer voor €45,- per maand bestellen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden