Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Brandveiligheidspakket
Inclusief Nest Protect

Met het brandveiligheidspakket van MTTM wordt de veiligheid op uw werkvloer gewaarborgd. De Nest Protect is een slimme rookmelder die met zorg en aandacht is ontworpen en hij beschikt over talloze functionaliteiten die uw pand veiliger en comfortabeler maken. Hij heeft een robuuste rooksensor, controleert zichzelf automatisch, heeft een levensduur tot wel 10 jaar en kan worden uitgezet vanaf uw mobiel. U ontvangt een melding op uw mobiel of tablet zodat u snel ter plekke kunt zijn. En met de knop op uw mobiele telefoon kunt u de rookmelder eenvoudig uitzetten.
 
De 6-kilo poeder brandblusser is speciaal voor op kantoor of in de winkel. De poederblusser is effectief bij vaste, vloeistof en gasbranden waardoor deze blusser zeer geschikt is voor gebruik in gebouwen. De blusdeken is een van de makkelijkste blusmiddelen in gebruik. Geschikt met name voor beginnende branden op de werkplaats.
 
Certificering De Nest Protect functioneert op kantoren conform de regelgeving. Hij voldoet aan de Nen-normen voor rook- en koolmonoxidemelders. Het brandveiligheidspakket wordt standaard iedere garantie-interval gecontroleerd.
 
Wij adviseren per ruimte een Nest Protect rookmelder te installeren. Voor advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.
 

Het pakket:

  • Nest Protect voor €9,- per stuk per maand
  • 6-kilo poeder brandblusser voor €5,- per stuk per maand
  • Brandblusdeken gratis inbegrepen

 
BestellenOfferte aanvragen