Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

 

Een kleine stap met oneindige mogelijkheden

U kiest voor ons Alles in 1 Sky pakket, speciaal voor zzp’ers of kleine ondernemingen. U maakt altijd gebruik van de nieuwe technologie. Met het Alles in 1 Sky pakket belt u standaard tegen voordelige tarieven en heeft u online inzage in uw facturen en verkeerskosten. U bezit tevens over een supersnelle internetverbinding. Al uw kosten worden overzichtelijk op één factuur weergegeven. Wel zo gemakkelijk. En dit alles voor een zeer scherpe prijs.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 088 8000 800. Zodra uw bestelling rond is, zullen wij dit per e-mail aan u bevestigen. De monteur neemt daarna contact met u op voor het maken van een afspraak voor de installatie op uw locatie.

We verzorgen al 10 jaar lang internet en telefonie voor ruim 10.000 bedrijfsaansluitingen in Nederland. Stap nu over en geniet van onze voordelen:

  • Geruisloos activeren
  • Geld besparen
  • Kant-en-klaar of maatwerk

Vrijblijvende offerte