Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Telefonische antwoordservice
Uw partner in bereikbaarheid

Met de telefoonservice van MTTM bent u altijd bereikbaar voor uw bellers. We ondersteunen uw organisatie door de telefoon voor u te beantwoorden als u zelf in gesprek bent, als uw bedrijf gesloten is of als u zelf minder tijd wilt besteden aan het beantwoorden van de telefoon.

Telefonisten met verstand van zaken

De telefonisten hebben kennis van uw organisatie en producten en kunnen zo elk gesprek afhandelen zoals u dat wilt. Uw klanten worden professioneel te woord gestaan en zullen denken dat ze met een vaste medewerker van uw bedrijf te maken hebben. Na elk gesprek wordt u netjes op de hoogte gebracht van de inhoud van het gesprek.

Voor wie?

De antwoordservice is voor ieder bedrijf met vaste telefonie of een servicenummer die geen gesprek meer willen missen. Of u nu uw klantenservice wilt uitbreiden, geen potentiële verkoopkansen wilt missen of gewoon beter bereikbaar wilt zijn voor uw klanten, alles is mogelijk.

Waarom bij MTTM?

Wij zijn op de hoogte van uw telecomsituatie. Door gebruik te maken van antwoordservice van MTTM hoeft u zich geen zorgen te maken over het inregelen van de dienst. Wij regelen dat de telefoon op de door u aangegeven momenten wordt doorgeschakeld naar een antwoordservice.

Wat kost de antwoordservice?

U maakt gebruik van onze telefoonservice voor slechts €1,50 per gesprek. We nemen altijd de tijd voor uw klanten. Daarom zijn de kosten per gesprek niet afhankelijk van de duur van het gesprek. U bent verzekerd van vakkundige telefonistes die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

  • Telefoonservice voor optimale bereikbaarheid
  • Bereikbaarheid vergroten voor uw klanten
  • Sta alle bellers professioneel te woord
  • Professionele uitstraling van uw bedrijf

Ik wil de dienst Antwoordservice aanvragen

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2)


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden