Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Brandveiligheidspakket
Inclusief Nest Protect

Met het brandveiligheidspakket van MTTM wordt de veiligheid op uw werkvloer gewaarborgd. De Nest Protect is een slimme rookmelder die met zorg en aandacht is ontworpen en hij beschikt over talloze functionaliteiten die uw pand veiliger en comfortabeler maken. De melder heeft een robuuste rooksensor, controleert zichzelf automatisch, heeft een levensduur tot wel 10 jaar en kan worden uitgezet vanaf uw mobiel. U ontvangt een melding op uw mobiel of tablet zodat u snel ter plekke kunt zijn. En met de knop op uw mobiele telefoon kunt u de rookmelder eenvoudig uitzetten.

De 6-kilo poeder brandblusser is speciaal voor op kantoor of in de winkel. De poederblusser is effectief bij vaste, vloeistof en gasbranden waardoor deze blusser zeer geschikt is voor gebruik in gebouwen. De blusdeken is een van de makkelijkste blusmiddelen in gebruik. Geschikt met name voor beginnende branden op de werkplaats.

Wij adviseren per ruimte een Nest Protect rookmelder te installeren. Voor advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Heeft u nog vragen? Hier vindt u antwoord op de meest gestelde vragen.

Het pakket:

  • Nest Protect voor €9,- per stuk per maand
  • 6-kilo poeder brandblusser voor €5,- per stuk per maand
  • Brandblusdeken gratis inbegrepen

Ik wil het brandveiligheidspakket bestellen

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2). Liever eerst meer informatie?

Vul dit formulier in om het pakket te bestellen. Wij zullen na uw bestelling contact met u opnemen voor een inventarisering om zo het pakket op uw wensen aan te sluiten.Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden