Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!


Brandveiligheidspakket
Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is het brandveiligheidspakket?

Het brandveiligheidspakket zorgt ervoor dat uw pand optimaal is beveiligd tegen brand. Een brandveilig gebouw zorgt er niet alleen voor dat mensen in het pand veilig zijn, maar het zorgt ook voor het behoud van het gebouw en voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Het pakket bestaat uit een Nest Protect rookmelder, en brandblusser en een brandblusdeken. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijfspand kunt u de aantallen in het pakket samenstellen.

Wat zijn de voordelen van het brandveiligheidspakket?

  • De Nest Protect is een slimme rookmelder die zichzelf controleert en te bedienen is met een mobiele app. Daarnaast controleert de Nest Protect zichzelf automatisch
  • De 6-kilo poeder brandblusser is speciaal voor op kantoor of in de winkel.
  • De blusdeken is één van de makkelijkste blusmiddelen in gebruik. Geschikt met name voor beginnende branden op de werkplaats.


Specifiek

Wat is een Nest Protect?

De Nest Protect is een slimme rookmelder die beschikt over talloze functionaliteiten om uw pand veiliger en comfortabeler te maken. De Nest Protect heeft een robuuste rooksensor, kan worden uitgezet vanaf uw mobiel, controleert zichzelf automatisch en heeft een levensduur tot wel 10 jaar.

Hoeveel Nest Protect rookmelders heb ik nodig?

Het wordt aanbevolen een Nest Protect te plaatsen in elke ruimte. Voorbeeld: uw pand heeft een oppervlakte van 100m2 en 3 aparte ruimtes. Er wordt aanbevolen om in elke ruimte een Nest Protect Rookmelder op te hangen. Mocht één van de drie ruimtes een stuk groter zijn dan de andere twee, wordt er aanbevolen om in die ruimte twee Nest Protect Rookmelders op te hangen.

Wat voor brandblusser en brandblusdeken krijg ik?

U krijgt een 6-kilo poeder brandblusser speciaal voor op kantoor of in de winkel. De poederblusser is effectief bij vaste vloeistof en gasbranden waardoor deze blusser zeer geschikt is voor gebruik in gebouwen. De brandblusdeken is één van de makkelijkste blusmiddelen in gebruik. Geschikt voor met name beginnende branden op de werkplaats.

Hoeveel brandblussers en blusdekens heb ik nodig?

In een pand van 100m2 wordt er aanbevolen twee brandblussers op te hangen. Per pand heeft u één blusdeken nodig. Deze krijgt u standaard gratis in het pakket.

Voldoet dit pakket aan de gestelde eisen?

Ja, de Nest Protect functioneert op kantoren conform de regelgeving. Hij voldoet aan de Nen-normen voor rook- en koolmonoxidemelders. Het brandveiligheidspakket wordt standaard iedere garantie-interval gecontroleerd. Indien nodig controleren we de installatie ook jaarlijks.


Bestellen & levering

Hoe wordt het brandveiligheidspakket geleverd?

Binnen drie weken komt de monteur langs om een inventarisatie te doen. Aan de hand daarvan worden de producten geleverd en geïnstalleerd.

Hoe kan ik het brandveiligheidspakket bestellen?

U kunt het bestelformulier invullen of contact opnemen via 088 8000 800.