Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Callcenter campagne

Sales op een hoog niveau

Een verkoopkans begint met het maken van contact. Als telecombedrijf, met ruim 10 jaar ervaring in telefonische verkoop, weten wij als geen ander hoe waardevolle commerciële contacten worden gelegd en hoe een campagne succesvol kan worden gemaakt. Wij zorgen voor hoogwaardige leads en leveren deze aan u aan. Zo kan uw Salesteam zich richten op waar ze goed in zijn: het verkoopgesprek. Heeft u liever dat wij ook het verkoopgesprek voeren? Ook dat is mogelijk.

Hoe gaan wij te werk?

Om te beginnen stellen we samen met u een plan op voor de campagne. We ontwerpen en starten de campagne volledig in samenspraak. Op basis van het samengestelde plan regelen wij de volledige campagne in. Zodra dit gebeurt is, verzorgen wij een training voor de agents. In deze training zorgen we ervoor dat de agents zich onderdeel van uw bedrijf voelen en achter het product staan. Tijdens het bellen voor de campagne monitoren wij de resultaten en wordt er bijgestuurd zodat er optimale resultaten worden behaald.

De voordelen

  • Samen stellen we de campagne op naar uw wensen
  • Wij zorgen voor hoogwaardige leads
  • Geen investering in personeel nodig
  • Uw salesteam doet waar het goed in is: het verkoopgesprek


Geïnteresseerd of eerste meer weten?

Neem gerust contact op via 088 8000 800 of via [email protected] Wij zoeken graag met u naar een passende oplossing. Download hier onze whitepaper voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen