Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Camerabewaking
Camerabewaking op afstand

Met MTTM Camerabewaking bent u verzekerd van een veilig gevoel met de Mobotix camera. Deze oerdegelijke Duitse IP-camera is de grondlegger van de zelfstandig functionerende beveiligingscamera. De Mobotix camera beschikt intern over slimme opname en analyse software. Hierdoor blijft de benodigde bandbreedte uiterst beperkt en is er ook niet persé een server nodig. Dit krachtpatsertje is uitzonderlijk betrouwbaar en van hoge bouwkwaliteit waarmee schitterende video’s worden geproduceerd. Ook kunt u eenvoudig de beelden bekijken en terugkijken op uw mobiele telefoon of tablet. Hierdoor kunt u thuis of op wat voor locatie dan ook ter wereld de beelden van uw camera’s live bekijken.
 
Ons abonnement biedt u als ondernemer de mogelijkheid de beveiliging van uw waardevolle bezittingen of personeel professioneel aan te pakken. Met MTTM neemt u de regie zelf in handen. Bij het abonnement is standaard inbegrepen: live bekijken van beelden, hoge kwaliteit dag-, en nachtzicht, switch bij meerdere camera’s, 2 camera licenties inbegrepen bij NAS/NVR en professionele installatie.
 
U kunt ervoor kiezen meerdere camera’s rondom uw pand te plaatsen of in uw pand om zo op meerdere verdiepingen, ruimtes of vanuit verschillende hoeken de activiteiten in de gaten te houden.
 

Voor slechts €80,- per maand krijgt u:

  • Mobotix camera
  • Met NAS/NVR met 2 licenties (om op te nemen)
  • Opnames in kleur
  • Live beelden bekijken

 
BestellenOfferte aanvragen