Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Camerabewaking
Binnen en buiten beveiliging

Een internet protocol (IP) camera is een beveiligingscamera die je via het netwerk kan aansluiten. Doordat de camera’s gebruik maken van het netwerk kunnen ze de beelden direct versturen naar uw computer of telefoon. De camera beschikt intern over slimme opname en analyse software. Deze krachtpatsertjes zijn uitzonderlijk betrouwbaar en van hoge bouwkwaliteit waarmee schitterende video’s worden geproduceerd.
 

Opslag van de camera beelden

De beelden van uw camera’s worden opgeslagen in de Cloud. Zo heeft u altijd een back-up van de beelden en kunt u uw beelden altijd terugkijken wanneer nodig. Uw beelden worden 7 dagen opgeslagen.
 

Dag en nacht uitstekend zicht

De geleverde camera’s nemen dankzij de hoge kwaliteit lens niet alleen overdag maar ook ’s nachts scherp beeld op en sturen deze direct op naar uw cloud, lokale opslag en live naar uw computer, mobiele telefoon of tablet.
 

Overal uitstekend zicht door de groothoeklens

Door de groothoeklens van de camera’s heeft u over een groot oppervlakte zicht op wat er in de zaak gebeurt. Zo heeft u slechts één of enkele camera’s nodig om alle belangrijkste plekken binnen uw bedrijf goed in de gaten te houden. U kunt ervoor kiezen meerdere camera’s rondom uw pand te plaatsen of in uw pand om zo op meerdere verdiepingen, ruimtes of vanuit verschillende hoeken de activiteiten in de gaten te houden.

 

Installatie

Om ervoor te zorgen dat uw pand optimaal wordt beveiligd, komen wij eerst bij u op locatie langs om te bepalen hoe de installatie moet plaatsvinden. Hierna ontvangt u een offerte en bij een akkoord plannen we samen met u de installatie in.
 

Meer informatie?

 

 

Camerabewaking

€40,- per maand per camera

  • 360 graden Indoor camera of outdoor camera
  • Opnames in kleur
  • Hoog dag- en nachtzicht
  • Opslag in de Cloud

Vooraf doen wij een inventarisatie om zo de mogelijkheden op uw locatie te bepalen.

Offerte aanvragen