Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Cloudopslag
Een veilige opslag voor uw bestanden

Met Cloudopslag kunt u altijd en overal bij uw bestanden. Uw bestanden in de Cloud kunnen worden geopend met elke smartphone, tablet of computer. Dus waar u ook gaat, uw bestanden gaan met u mee. Met Cloudopslag kunt u bestanden in een Cloud-map plaatsen. Hiermee is het mogelijk om een bestand op een mobiele telefoon, computer of tablet daarna weer te openen op bijvoorbeeld een andere computer. Met Cloudopslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden. Of u nu op de zaak, thuis of bij een klant bent. Uw documenten zijn altijd bereikbaar.


  • Uw bestanden veilig opgeslagen in de Cloud
  • Inclusief IOS en Android app
  • Inclusief desktop synchronisatie
  • Eenvoudig bestanden en mappen delen
  • Handleiding om optimaal gebruik te maken van uw CloudomgevingBestanden veilig opgeslagen in de Cloud

Uw bestanden worden veilig opgeslagen in een ISO-gecertificeerd datacenter. MTTM levert met Cloud in Amsterdam echte Nederlandse cloudopslag. Via de website logt u in met uw persoonlijke log-in gegevens. U kunt vanuit uw account zelf aangeven wie vervolgens toegang heeft tot (enkele van) uw mappen en opgeslagen documenten.

Inclusief IOS en Android app

Ook met uw mobiele apparaten kunt u bij uw bestanden door de mobiele IOS en Android app. Deze mobiele app zorgt voor de synchronisatie van de belangrijkste gegevens op uw smartphone of tablet.

Inclusief desktop synchronisatie

Met de desktop synchronisatie software worden de bestanden op uw computer ook automatisch opgeslagen in uw Cloudomgeving.

Bestanden en mappen delen
U kunt eenvoudig en snel anderen uitnodigen om een bestand te bekijken, te downloaden of te bewerken. Zo hoeft u geen e-mails met bijlage meer te versturen. Wel zo handig en overzichtelijk.

SnelStart handleiding
Bent u op zoek naar de handleiding voor Cloudopslag? Klik dan hier. Hierin staat informatie over hoe u inlogt in de Cloudomgeving, hoe u de webinterface gebruikt, hoe u de desktop synchronisatie software installeert en gebruikt en hoe u de mobiele app download en gebruikt.Ik wil Cloudopslag

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2)


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden