Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

ConnectMeNow
Direct telefonisch in contact

Een ConnectMeNow button is dé manier om van een bezoeker van uw website een bellende klant te maken. De button legt verbinding tussen de bezoeker van uw website en uw bedrijf. De bezoeker vult zijn nummer in op uw website en met één druk op de knop wordt er direct telefonisch contact gemaakt met de juiste persoon binnen uw organisatie. Nadat u heeft ingelogd op de website ontvangt u de ConnectMeNow functionaliteiten. Deze button of link kunt u op eenvoudige wijze integreren in uw website, pdf documenten en e-mails.
 
Hoe werkt de button?
Een bezoeker vult zijn telefoonnummer in in de ConnectMeNow button en klikt daarna op de ‘Bel mij’ knop. Vervolgens wordt er in de button weergegeven dat de bezoeker direct gebeld wordt en gaat het toestel van de bezoeker over. Zodra deze het gesprek heeft aangenomen verandert het scherm van de button en ziet hij de melding dat er contact wordt gezocht met uw bedrijf. Nadat ook u het gesprek heeft aangenomen, bent u telefonisch in contact met de gebruiker van de button.
 

Voor slechts €5,- per maand krijgt u:

  • Een gepersonaliseerde button
  • Doorschakeling naar één telefoonnummer

 
Het is ook mogelijk om meerdere buttons te personaliseren of om meerdere telefoonnummers aan de button te koppelen. Met meerdere buttons kunt u op verschillende bestemmingen een unieke button plaatsen, bijvoorbeeld op uw website en in uw e-mail. Vraag naar de mogelijkheden of kijk hier voor antwoord op de meest gestelde vragen.
 

ConnectMeNow

€5,- per maand


  • 1 generieke button
  • Doorschakelen naar 1 telefoonnummer

BestellenOfferte aanvragen