Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

ConnectMeNow
Veelgestelde vragen

Wat is ConnectMeNow?

ConnectMeNow is een ideale manier om van een bezoeker van uw website een bellende klant te maken. De ConnectMeNow button legt een verbinding tussen de bezoeker van uw website en uw bedrijf. Met de ConnectMeNow belbutton op uw website kunt u gesprekken ontvangen op het telefoonnummer van uw organisatie. De bezoeker vult zijn nummer in op uw website en met één druk op knop wordt er direct telefonisch contact gemaakt met de juiste persoon binnen uw organisatie. Met ConnectMeNow kunnen bezoekers van uw website gratis en laagdrempelig in contact komen met uw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van ConnectMeNow?

  • Ideaal om leads te genereren
  • Eenvoudig in gebruik voor bezoekers van uw website
  • Eenvoudig te implementeren en te beheren
  • Uitgebreide mogelijkheden maatwerk van buttons
  • Gebruiksvriendelijke portal


Hoe werkt ConnectMeNow?

Een bezoeker vult zijn telefoonnummer in in de ConnectMeNow button en klikt daarna op de ‘Bel mij’ knop. Vervolgens wordt er in de button weergegeven dat de bezoeker direct gebeld wordt en gaat het toestel van de bezoeker over. Zodra deze het gesprek heeft aangenomen verandert het scherm van de button en ziet hij de melding dat er contact wordt gezocht met uw bedrijf. Nadat ook u het gesprek heeft aangenomen, bent u telefonisch in contact met de gebruiker van de button.

Werkt de ConnectMeNow button met ieder telefoonabonnement of bestaande telefoonlijn?

Ja, het maakt niet uit via welk netwerk, provider, of abonnement u uw huidige telefoonlijnen heeft geregeld. De ConnectMeNow button wordt eenvoudig gekoppeld aan uw bestaande telefoonnummer. De dienst werkt als het ware als een doorschakeling.

Hoe wordt ConnectMeNow geleverd?

U ontvangt van ons een e-mail met de log-in gegevens voor uw persoonlijke omgeving. Hier kunt u de button bewerken en op uw website plaatsen.

Hoe plaats ik de button op mijn website?

Wanneer u ingelogd bent, klikt u vervolgens op het linker menu op ‘instellingen’ en vervolgens op het tabblad ‘Buttons’ in het middenkader. Op de pagina Buttons in de Online Portal kunt u de ConnectMeNow button instellen door het gewenste nummer in te vullen waarop u bereikbaar wilt zijn. Daaronder kunt u een keuze maken uit de gewenste buttonvariant. Dit kunt u doen door op de ‘buttonvarianten’ te klikken en door in de preview te zien hoe de button eruit komt te zien. Na selectie van de juiste button, klikt u op ‘code’. Nu verschijnt er een zogeheten embed code die u kunt kopiëren en vervolgens plakt op de gewenste plek op uw website. Vervolgens klikt u op ‘opslaan’. Nu keert u terug naar het overzichtmenu van de door u ingestelde CMN button(s).

Hoe kan ik ConnectMeNow bestellen?

U kunt het bestelformulier invullen of contact met ons opnemen via 088 8000 800.