Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

MTTM Disclaimer

 

Uitsluiting bedrijfsaansprakelijkheid

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en MTTM deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Tarieven kunnen indicatief zijn. Voorwaarden en tarieven kunnen aan verandering onderhevig zijn. MTTM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website of mobiele site komen toe aan MTTM of aan haar licentiegevers en worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Informatie van derden

MTTM is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen en/of hyperlinks.