Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

MTTM GeeftEnergie
Stroom en Gas voor ondernemers

MTTM GeeftEnergie is een initiatief van MTTM. GeeftEnergie levert stroom en gas aan ondernemers. En dat tegen zo goed als de inkoopprijs. Wij kopen uw stroom en gas direct in op de handelsbeurs. Daarmee slaan we de energieleverancier over en gaat uw factuurbedrag omlaag. Op de handelsbeurs wordt met vraag en aanbod gewerkt, vandaar dat het tarief voor stroom steeds verandert.
 

Naam Omschrijving Tarief per maand
Geeft Stroom U betaalt alleen voor de stroom die u daadwerkelijk verbruikt €2,75 toeslag + uw voorschot voor stroom
Geeft Gas U betaalt alleen voor het gas dat u daadwerkelijk verbruikt €2,75 toeslag + uw voorschot voor gas
Geeft Stroom en Gas Abonnement met gas en stroom €5,- toeslag + uw maandelijkse vaste kosten
Aansluitkosten eenmalig (ook bij overname contract) Eenmalige aansluitkosten €75,00

 

Zzp’er? Privé en zakelijk overzichtelijk gescheiden

Met GeeftEnergie is het tevens mogelijk om uw kosten voor privé en zakelijk gebruik inzichtelijk gescheiden te houden. Op uw factuur wordt precies gespecificeerd wat u voor zakelijk en privé gebruik heeft verbruikt. Wel zo makkelijk voor uw belasting aangifte.

Slimme meter

Uw werkelijke verbruik kunnen we uitlezen via uw slimme meter die wij vervolgens koppelen aan de handelsprijzen. Heeft u nog geen slimme meter? Geen probleem, u machtigt ons om deze op uw locatie te laten installeren. Deze installatie is geheel gratis!

Zzp’er? Privé en zakelijk overzichtelijk gescheiden

Met GeeftEnergie is het tevens mogelijk om uw kosten voor privé en zakelijk gebruik inzichtelijk gescheiden te houden. Op uw factuur wordt precies gespecificeerd wat u voor zakelijk en privé gebruik heeft verbruikt. Wel zo makkelijk voor uw belasting aangifte.

Wat gaat u betalen en wanneer?

Voor GeeftEnergie werken we met een driemaandelijks voorschot voor de maandelijkse kosten. Doordat u vooruit betaalt, hebben wij geen debiteuren risico. Hierdoor kunnen wij de prijs laag houden.We werken met een voorschot, gebaseerd op uw historisch jaarverbruik. Uw feitelijke verbruik wordt achteraf verrekend met het voorschot. Qua tarieven betaalt u de beursprijs per uur, inclusief een kleine marge van 0,7 cent p/kWh voor stroom en 3,7 cent p/m3 voor gas. De maandelijkse toeslag van €2,75 per aansluiting per maand betaalt u voor de huur van de kabel. Als laatste is er nog de jaarafrekening waarop de energiebelasting en eventuele andere correcties zijn verwerkt.

GeeftEnergie staat voor duurzaamheid en levert stroom terug

Ook als u zelf duurzame stroom opwekt (bijvoorbeeld met zonnepanelen of windmolens) en die terug levert aan het elektriciteitsnet, kunt u rekenen op onze steun. We vinden het belangrijk bewust bezig te zijn met het milieu. Daarom bieden we u ook hier een transparante aanbod: Indien u in een uur meer verbruikt dan u opwekt, betaalt u over de extra verbruikte energie de beursprijs. Indien u terug levert ontvangt u hiervoor de beursprijs. Kortom, u koopt en verkoopt op die manier energie tegen de op dat moment geldende beursprijzen. Hoe groener u bent, hoe meer u bespaart!

De voordelen:

  • Ideaal voor de thuiswerkende zzp’er & zelf uw tijden aanpassen via uw persoonlijke portal
  • Dagelijks een rapport van uw feitelijke verbruik
  • Duurzaamheid, want inzicht in kosten leidt tot bezuiniging
  • Transparant en helder

 
BestellenOfferte aanvragen