Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Internationaal geografisch nummer
Een virtueel geografisch telefoonnummer

Een INGEO-nummer staat voor een Internationaal Geografisch nummer. Een lokaal nummer in een land en regio naar keuze. Het voordeel van een geografisch nummer is dat het netnummer uit een specifiek geografisch gebied komt. U geeft uw klanten dus de ervaring van lokaal bellen, terwijl u niet in dat land gevestigd bent. Buitenlandse nummers geven uw organisatie een internationale uitstraling. Ideaal voor ondernemers met grensoverschrijdende ambities!

 

  • Lokale en landelijke uitstraling
  • Beller betaalt lokaal tarief
  • Geografisch telefoonnummer in land naar keuze
  • Veel verschillende nummerreeksen

 

Voor wie is een INGEO nummer interessant?

Een INGEO nummer is interessant voor bedrijven die ook in het buitenland actief zijn met werkzaamheden en hier graag een lokale uitstraling willen hebben. Ook voor grensbedrijven kan een INGEO nummer van het naastgelegen land interessant zijn. Zo betalen de klanten met een buitenlands nummer geen internationale gesprekskosten.

 

Geniet van de vele functies

U kunt net als uw nationale servicenummer uw internationale servicenummer volledig naar wens inrichten. U stelt gemakkelijk een postcoderoutering of keuzemenu in. Zo weet u zeker dat alle bellers direct bij de juiste afdeling terechtkomen.

 

Werkt met uw huidige telefoons

Voor uw eigen internationale nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest. Heeft u momenteel een geografisch nummer dat u graag wenst te behouden? MTTM.nl kan uw nummer ook voor u migeren.

 

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een INGEO nummer? Neem contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2). U kunt ook gelijk een INGEO telefoonnummer aanvragen.

INGEO nummer

€25,- per maandBestellenOfferte aanvragen

Ik wil meer informatie!

Download hier het whitepaper en ontdek welk internationaal nummer het beste bij uw organisatie past.