Lees meer over de voordelige MTTM Internet pakketten

 

Een kleine stap met oneindige mogelijkheden

U  kiest voor ons Internet Sky pakket, speciaal voor zzp’ers of kleine ondernemingen. U maakt altijd gebruik van de nieuwe technologie. Met het Internet Sky pakket kunt u onbeperkt internetten met de hoogst haalbare snelheid op uw locatie voor een vast laag maandtarief. Vragen? Wij zijn bereikbaar op 088 8000 800. Zodra uw bestelling rond is, zullen wij dit per e-mail aan u bevestigen. De monteur neemt daarna contact met u op voor het maken van een afspraak voor de installatie op uw locatie. We verzorgen al 10 jaar lang internet en telefonie voor ruim 10.000 bedrijfsaansluitingen in Nederland. Stap nu over en geniet van onze voordelen:
  • Geruisloos activeren
  • Geld besparen
  • Kant-en-klaar of maatwerk
Vrijblijvende offerte

"Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon" - Paul Brandt

U  kiest voor ons Internet Moon pakket, speciaal voor bedrijven met 2 tot 5 medewerkers. U maakt altijd gebruik van de nieuwe technologie. Met het Internet Moon pakket kunt u onbeperkt internetten met de hoogst haalbare snelheid op uw locatie voor een vast laag maandtarief. Vragen? Wij zijn bereikbaar op 088 8000 800. Zodra uw bestelling rond is, zullen wij dit per e-mail aan u bevestigen. De monteur neemt daarna contact met u op voor het maken van een afspraak voor de installatie op uw locatie. We verzorgen al 10 jaar lang internet en telefonie voor ruim 10.000 bedrijfsaansluitingen in Nederland. Stap nu over en geniet van onze voordelen:
  • Geruisloos activeren
  • Geld besparen
  • Kant-en-klaar of maatwerk
Vrijblijvende offerte
 

Enjoy communication that's out of this world

U  kiest voor ons Internet Stars pakket, speciaal voor bedrijven met 5 of meer medewerkers. U maakt altijd gebruik van de nieuwe technologie. Met het Internet Stars pakket kunt u onbeperkt internetten met de hoogst haalbare snelheid op uw locatie voor een vast laag maandtarief. Vragen? Wij zijn bereikbaar op 088 8000 800. Zodra uw bestelling rond is, zullen wij dit per e-mail aan u bevestigen. De monteur neemt daarna contact met u op voor het maken van een afspraak voor de installatie op uw locatie. We verzorgen al 10 jaar lang internet en telefonie voor ruim 10.000 bedrijfsaansluitingen in Nederland. Stap nu over en geniet van onze voordelen:
  • Geruisloos activeren
  • Geld besparen
  • Kant-en-klaar of maatwerk
Vrijblijvende offerte