Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Alarm over IP
Een beveiligde alarmverbinding

Alarm over IP maakt het mogelijk uw alarmsysteem te verbinden met een meldkamer of Particuliere Alarmcentrale via uw internetverbinding. U heeft hiervoor dus geen aparte telefoonlijn meer nodig. U kunt uw internetverbinding daarnaast ook gewoon blijven gebruiken voor internet, Voice over IP, pinnen en andere applicaties. Daarnaast gaat de alarmverbinding bij Alarm over IP over uw privé netwerk en niet meer over het open netwerk. Hierdoor is de verbinding vele malen veiliger.

Voor Alarm over IP heeft u een werkend alarmsysteem nodig. Het kan zijn dat uw alarmsysteem nog niet geschikt is voor Alarm over IP. In dat geval plaatsen wij een IP-converter om uw systeem aan te sluiten op de router. Heeft u nog geen alarminstallatie? Kies dan voor het Stars of All-stars abonnement. Bij alle abonnementen kan optioneel worden gekozen voor een extra mobiele verbinding voor €5,- per maand extra. Mocht de stroom uitvallen, dan blijft uw alarmsysteem verbonden. In zo’n geval bent u ook voor de meest ervaren inbreker goed beveiligd!
 

Alarm over IP is beschikbaar in vier varianten

Als u beschikt over een alarminstallatie:

Sky

€20,- per maand

De alarmverbinding via het vaste netwerk. U ontvangt de meldingen in de app. U kunt de meldingen zelf afmelden. Als uw alarmsysteem nog niet geschikt is voor Alarm over IP, plaatsen wij een IP-converter.

Moon

€30,- per maand

De alarmverbinding via het vast netwerk. U ontvangt de meldingen in de app. U kunt deze meldingen zelf afmelden. Daarnaast bent u verbonden met een PAC. Als uw alarmsysteem nog niet geschikt is voor Alarm over IP, plaatsen wij een IP-converter.Als u niet beschikt over een alarminstallatie:

Stars

€45,- per maand

De alarmverbinding via het vast netwerk met daarbij een volledige alarminstallatie. U kunt de meldingen zelf afmelden via de app.

All-stars

€55,- per maand

De alarmverbinding via het vast netwerk met daarbij een volledige alarminstallatie. U kunt de meldingen zelf afmelden via de app. Daarnaast wordt uw alarminstallatie doorverbonden met de meldkamer/PAC.

 

De voordelen van Alarm over IP:

  • Veiliger en sneller
  • Flinke kostenbesparing
  • 24/7 live inzicht via de app
  • Optioneel een back-up verbinding (mobiele verbinding)

 
BestellenOfferte aanvragen