Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Alarm over IP
Verbonden over uw huidige internetverbinding

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat er een alarmsignaal ontstaat als een ongewenste bezoeker uw onderneming binnendringt. Dit signaal kan ter plaatse gegeven worden door middel van een sirene in combinatie met een flitslicht. Met het alarmpakket beheert u zelf de meldingen via de app. Hiermee heeft u 24/7 live inzicht en kunt u openstaande alarmen zelf afmelden. Mocht er daadwerkelijk gevaar zijn of mocht u niet op tijd kunnen reageren, wordt het alarmsignaal naar een particuliere alarmcentrale op afstand gestuurd. Vanuit deze alarmcentrale wordt de afgesproken actie ondernemen. Wel zo veilig.
 
Uw verbinding gaat over een privé netwerk en niet meer over het ‘algemene’ internet. Hierdoor is de verbinding vele malen veiliger. Met een mobiele verbinding wordt er een GPRS-module geplaatst tussen de router en het alarmsysteem zodat bij het uitvallen van stroom verbonden blijft. In zo’n geval bent u ook voor de meest ervaren inbreker goed beveiligd.
 
Het alarm pakket bestaat uit een alarmsysteem (lease) met een vaste en mobiele verbinding, de alarm app en automatische doorschakeling naar de meldkamer. Het alarmsysteem beschikt onder andere over een ingebouwde toegangskaartlezen, een LCD kleurendisplay en een ingebouwde camera en microfoon voor tweewegcommunicatie.
 

Voor slechts €32,- per maand krijgt u:

  • Een lease alarmsysteem
  • Een vaste en mobiele verbinding voor uw alarmsysteem
  • Het beheren van meldingen in de app
  • Automatische doorschakeling naar de meldkamer
  • Beveiligde verbinding
  • 24/7 live inzicht

 
BestellenOfferte aanvragen