Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Pin over IP
Onbeperkt pinnen via een veilige verbinding

Betalen met de pinpas is populairder dan ooit. Het aantal pintransacties blijft toenemen. Pinnen over IP is een dienst waarbij pinbetalingen afgehandeld worden over het internet. Hierdoor zijn de transacties ranzendsnel en heeft u direct uw geld binnen.

Veilige verbinding

Met MTTM Pin over IP wordt uw pindata altijd verstuurd via een beveiligde pinverbinding. Deze voldoet altijd aan de laatste security certificering. Een voorwaarde bij Pin over IP is dat uw internetverbinding bij ons wordt afgenomen. Alleen op deze manier kunnen wij de veiligheid van uw pinbetalingen garanderen.

Zakelijke ondersteuning

Voor slechts €9,50 per maand levert MTTM uw pinverbinding en wordt de aansluiting werkend opgeleverd. Daarna verzorgt MTTM het onderhoud en het beheer van uw aansluiting. Wilt u altijd verzekerd zijn van een werkende pinverbinding bij bijvoorbeeld het uitvallen van het internet? Kies dan voor een 4G backup verbinding.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over Pin over IP? Hier vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Onze medewerkers staan voor u klaar op 088 8000 800 of [email protected]

Pin over IP

€9,50 per maand

  • Supersnel pinnen
  • Onbeperkte pinbetalingen
  • Vast laag bedrag per maand
  • Geen starttarief
  • Security certificering

BestellenOfferte aanvragen