Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Digitale adapter voor ISDN telefooncentrale
Behoud uw huidige telefooncentrale

KPN stopt per 1 september 2019 met het leveren van ISDN aan ondernemers. Wat betekent dit voor uw huidige apparatuur? Moet u deze nu vervangen?

Nee! Met een ISDN adapter kunt u uw huidige telefooncentrale en al uw bijzondere apparatuur zoals een intercom, een alarmsysteem en toegangspoorten gewoon blijven gebruiken. Op uw huidige telefooncentrale wordt een digitale adapter geplaatst die ervoor zorgt dat u na het vervallen van ISDN gewoon nog uw apparatuur kunt gebruiken.

De ISDN adapter

De ISDN adapter zorgt ervoor dat u niet hoeft over te stappen op VoIP. Deze adapter vervangt uw huidige ISDN ingang met een internetverbinding. Zo kunt u gebruik blijven maken van uw huidige verbinding en van uw huidige telefooncentrale. U bent verzekerd van telefonie, ook na september 2019, en u merkt helemaal niets van het vervallen van ISDN.

Het plaatsen van de adapter

Met de ISDN adapter merkt u niks van het vervallen van ISDN. Een expert komt bij u op locatie om de overstap te regelen zodat u geen omkijken meer heeft naar uw telefonie. MTTM kan ik alle gevallen een digitale adapter plaatsen. Wel vragen we u welke apparatuur u in huis heeft om zo niet alleen uw telefooncentrale te behouden maar ook uw apparatuur, zoals een intercom.

Dezelfde apparatuur en hetzelfde bedrag

Bij het overstappen naar een ISDN adapter, blijven uw abonnementskosten voor telefonie gelijk. U stapt over naar MTTM en blijft maandelijks hetzelfde bedrag betalen als bij uw huidige provider. Zo blijft u dus bellen en gebruik maken van uw huidige apparatuur zonder enige verandering!

Ik wil mijn huidige telefooncentrale behouden

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2).


ISDN adapter bestellen
Vul dit formulier in om een ISDN adapter te bestellen. Na uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail.


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden