ISDN Stopt

overige-producten-astronaut

ISDN Stopt

Op 1 september 2019 stopt ISDN met bestaan. Bent u al voorbereid?

ISDN Stopt
Stap over op HD-telefonie

ISDN Stopt

KPN stopt met ISDN leveren aan ondernemers. Dit betekent dat als u nog niet bent overgestapt naar een alternatief, u vanaf dat moment problemen kan gaan ervaren met de telefonische bereikbaarheid. Wanneer KPN definitief de stekker uit de traditionele telefoonlijn trekt is eigenlijk niet eens zo relevant, want het zal u inmiddels wel duidelijk zijn dat het einde van de ISDN tunnel in zicht is. En wat kunt u doen om u voor te bereiden op het verval van ISDN?

De vervanger

ISDN staat voor Integrated Services Digital Network. ISDN wordt al lange tijd gebruikt voor het hosten van telefonie en is daardoor veilig en volwassen maar ook erg langzaam en zeer kostbaar. In tegenstelling tot VoIP dat inmiddels ook volwassen is, minstens even veilig maar veel sneller, makkelijker uit te breiden en goedkoper is. Bij ISDN belt u over een analoge telefoonlijn, met VoIP belt u over het internet. Bij ISDN is het opleveren van meer dan 2 toestellen een lastige en kostbare klus, bij VoIP is dit in één handeling gedaan. ISDN is bellen via een oud netwerk met verouderde technologie en slechte kwaliteit. VoIP is bellen op nieuwe technologie, met de hoogste kwaliteit en bellen in HD. Er is dus eigenlijk geen reden om niet voor VoIP te kiezen.

De voordelen van VoIP

Met VoIP heeft u dus geen standaard (analoge) telefoonlijn meer nodig. Hierdoor betaalt u ook geen extra kosten voor deze lijn. Daarnaast kan bellen een stuk goedkoper. Complete integratie van uw mobiele telefonie op uw telefooncentrale. Schakel snel en gemakkelijk tussen een vast toestel en een mobiel toestel. Mis geen gesprek meer! U denkt nu vast; ”maar wat als mijn internet uitvalt, dan kan ik niet meer bellen”. Ook daar is een oplossing voor. Dankzij de mogelijkheden van VoIP is het openen van een ‘back-up’ lijn gemakkelijk. Hierdoor heeft u een extra, aparte, lijn naast uw telefoonlijn. Maar als we puur naar de cijfers kijken, zien we dat ISDN vaker voor problemen zorgt dan internet-lijnen.

Nieuwe telefonie van MTTM

Omdat we begrijpen dat u geen zin heeft in gedoe, zorgen wij dat u geen gedoe heeft. Hoe? Door onze monteur bij u langs te sturen. Hierdoor is de overstap geruisloos en merkt u hier niets van. Als gevolg gaat u wel met HD-kwaliteit bellen, is uw infrastructuur weer up-to-date en bent u er zeker van dat u niet ineens afgesloten wordt. Wel zo fijn voor u als ondernemer.

De aanbieding van MTTM

Bij MTTM heeft u één spraakkanaal voor slechts €30,- per maand. Wilt u daar internet bij, betaalt u slechts €15,- voor uw internet. Voor €45,- per maand heeft u dus internet én telefonie! Voor 2 spraakkanalen betaalt u €55,- of €70,- inclusief internet en voor 3 spraakkanalen betaalt u €80,- of €95,- inclusief internet. En bij ieder abonnement komt de monteur bij u langs om u geruisloos over te laten stappen. En als u nu overstapt naar MTTM, krijgt u de aansluitkosten van €90,- va ons!
Heeft u meer dan 3 spraakkanalen? Neem dan contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2) voor een persoonlijk aanbod.

Ik wil mijn telefonie veiligstellen!

  • Gegevens

  • Opties

  • Hoeveel spraakkanalen wilt u overzetten naar MTTM?
  • Wilt u ook supersnel internet voor €15,- per maand?
  • Maandelijke kosten

  • € 0,00
    Exclusief éénmalige aansluitkosten à €95
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Servicenummers

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland

Om u beter te helpen, vragen we u uw bedrijfsnaam op te geven.
Dan zoeken wij uw gegevens erbij en kunnen we u optimaal van dienst zijn!