Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

ISDN Stopt
Het verval van ISDN en nieuwe opties

ISDN Stopt

KPN stopt met ISDN leveren aan ondernemers. Dit betekent dat als u nog niet bent overgestapt naar een alternatief, u vanaf dat moment problemen kan gaan ervaren met de telefonische bereikbaarheid. Wanneer KPN definitief de stekker uit de traditionele telefoonlijn trekt is eigenlijk niet eens zo relevant, want het zal u inmiddels wel duidelijk zijn dat het einde van de ISDN tunnel in zicht is. En wat kunt u doen om u voor te bereiden op het verval van ISDN?

Twee opties: overstappen of een digitale adapter

U kunt er voor kiezen om over te stappen van de huidige technologie naar VoIP. VoIP is bellen over het internet en levert een hogere kwaliteit op. U ontvangt nieuwe toestellen die geschikt zijn voor VoIP en uw huidige telefooncentrale wordt vervangen. Een andere optie is het plaatsen van een digitale adapter waarmee u uw huidige telefooncentrale kunt behouden. Hiermee verandert er niets aan uw telefonie. Ook na september 2019 niet. Onze monteurs passen uw huidige telefonie aan met een adapter waarna uw telefonie weer gereed is voor vele jaren! Wilt u meer weten over deze digitale adapter? Klik dan hier.

VoIP: De aanbieding van MTTM

Bij MTTM heeft u één spraakkanaal voor slechts €30,- per maand. Wilt u daar internet bij, betaalt u slechts €15,- voor uw internet. Voor €45,- per maand heeft u dus internet én telefonie! Voor 2 spraakkanalen betaalt u €55,- of €70,- inclusief internet en voor 3 spraakkanalen betaalt u €80,- of €95,- inclusief internet. En bij ieder abonnement komt de monteur bij u langs om u geruisloos over te laten stappen. En als u nu overstapt naar MTTM, krijgt u de aansluitkosten van €90,- va ons!
Heeft u meer dan 3 spraakkanalen? Neem dan contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2) voor een persoonlijk aanbod.

Even samenvatten:

  • Toekomstbestendige telefonie;
  • Geruisloos overstappen;
  • Bellen in HD kwaliteit;
  • Geïnstalleerd door een professionele monteur;
  • Geen aansluitkosten (t.w.v. €90,-);

Ik wil mijn telefonie veiligstellen!

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2)

Wilt u ook supersnel internet voor €15,- per maand?
JaNee


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden