Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Internationaal ITFS nummer
Uw internationale business in een lokaal jasje

Internationaal bereikbaar zijn kan met een ITFS nummer, ook wel bekend als een groen nummer. ITFS staat voor International FreePhone-(Service)number. Deze nummers zijn te vergelijken met een gratis 0800 servicenummer zoals we dat in Nederland kennen. Ideaal voor servicedoeleinden en laagdrempelig om uw onderneming gemakkelijk internationaal op de kaart te zetten. Per land wordt er wel een andere cijfercombinatie gebruikt. Hierdoor is het nummer lokaal goed herkenbaar als gratis nummer.

 

  • Landelijke en lokale uitstraling
  • Gratis voor de beller
  • Vergelijkbaar met een Nederlands 0800 nummer
  • Per land een ander lokale cijfercombinatie

 

Voor wie is een ITFS nummer interessant?

Voor bedrijven welke in meerdere landen producten en/of diensten levert. U biedt uw klanten in andere landen de mogelijkheid om een gratis nummer te bellen zonder dat u hier gevestigd bent. Dit maakt dat uw onderneming laagdrempelig bereikbaar is en u snel in contact kunt treden met lokale klanten.

 

Geniet van de vele functies

U kunt net als uw nationale servicenummer uw internationale servicenummer volledig naar wens inrichten. U stelt gemakkelijk een postcoderoutering of keuzemenu in of een combinatie van de vele andere mogelijkheden. Zo weet u zeker dat uw bellers direct bij de juiste afdeling terechtkomen. Wij helpen u graag met het compleet inrichten van uw internationale telefooncentrale.

 

Werkt met uw huidige telefoons

Voor uw eigen internationale nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U ontvangt uw telefonie vertrouwd op uw vaste toestel of dynamisch op uw mobiel. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest.

 

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een ITFS nummer? Neem contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2)

ITFS nummer

€45,- per maandBestellenOfferte aanvragen

Ik wil meer informatie!

Download hier het whitepaper en ontdek welk internationaal nummer het beste bij uw organisatie past.