Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Mobiel Beheer

Voor uw zakelijke abonnementen

Met het MTTM beheer abonnement voor mobiel hoeft u simpelweg niet meer na te denken over uw zakelijke mobiele abonnement, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van de laagste kosten.

Hoe dat kan? Uw persoonlijke accountmanager is gespecialiseerd in het volgen van de zakelijke mobiele markt en zal u tijdig attenderen op de beste deal wanneer uw abonnementen aan verlenging toe zijn. Ook uw verbruik houden wij bij. Blijkt u meer te verbruiken dan uw abonnement toestaat? Dan stellen wij uw abonnement bij. Wij geven provider-onafhankelijk advies voor u op maat.

Voor slechts € 0,95 per maand staat uw accountmanager klaar voor proactief en onafhankelijk advies. U wordt ontzorgd en bent toch verzekerd van het best passende abonnement met een scherpe prijs op basis van uw verbruik. MTTM geeft proactief abonnement advies voor alle grote providers in Nederland, namelijk:

  • Tele2
  • Vodafone
  • T-Mobile
  • KPN
  • Telfort

 

Ontdek nog meer mogelijkheden:

 

Toestel Lease v.a. €5,-/mnd

Wij leveren uw gewenste mobiele toestel voor een lease bedrag. Het tarief wordt bepaald aan de hand van de advies verkoopprijs van het toestel. MTTM levert ook refurbished hardware. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

 

Altijd Verzekerd voor €10,-/mnd

Beeldscherm kapot? Met de MTTM Toestelservice bent u voor € 10,- per maand altijd verzekerd van een werkend toestel. In geval van schade ontvangt u een ander toestel. Heeft u geen schade? Dan bouwt u elke maand tegoed op in onze webshop.

 

Altijd de Nieuwste voor €20,-/mnd

Nieuw toestel op de markt? U ontvangt elk jaar het nieuwste beschikbare model. Dit abonnement wordt afgesloten in combinatie met het ‘Altijd Verzekerd’ abonnement.

 

Ik wil meer weten!

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2) om te ontdekken wat mobiel beheer voor U kan betekenen!


Mobiel Beheer
Toestel Lease
Altijd Verzekerd
Altijd de Nieuwste


Nadat u uw gegevens heeft opgegeven zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden