Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Mobiel Beheer

De beste oplossing voor uw mobiele abonnement

 

Met het MTTM beheer abonnement voor mobiel hoeft u simpelweg niet meer na te denken over uw zakelijke mobiele abonnement, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van de laagste kosten.

Hoe dat kan? De accountmanagers van MTTM zijn gespecialiseerd in het volgen van de zakelijke mobiele markt en zullen u tijdig attenderen op de beste deal wanneer uw abonnementen aan verlenging toe zijn. Ook uw verbruik houden wij bij. Blijkt u meer te verbruiken dan uw abonnement toestaat? Dan stellen wij uw abonnement bij. Wij geven provider-onafhankelijk advies voor u op maat.

Voor slechts € 0,95 per maand staat uw accountmanager klaar voor proactief en onafhankelijk advies*. U wordt ontzorgd en bent toch verzekerd van het best passende abonnement met een scherpe prijs op basis van uw verbruik. MTTM geeft proactief abonnement advies voor alle grote providers in Nederland, namelijk:
 

  • Tele2
  • Vodafone
  • T-Mobile
  • KPN
  • Telfort

 
 

Ontdek nog meer mogelijkheden

Toestel Lease v.a. €5,-/mnd

U kunt bij MTTM kiezen voor een lease structuur waarbij u uw toestel leaset. U kunt altijd kiezen voor de populairste modellen van dat moment. Daarnaast bieden we altijd een concurrerende prijs voor onze toestellen. Het tarief wordt bepaald aan de hand van de advies verkoopprijs van het toestel. MTTM levert ook refurbished hardware.
 

Altijd Verzekerd voor €20,-/mnd

Uw toestel laten vallen is een dure grap. Vooral met toestellen die tegenwoordig bijna duizend euro kosten kan dit snel erg duur worden. Daarom bieden we bij MTTM toestelservice. Voor slechts €20 per maand bent u altijd verzekerd van een werkend toestel. In geval van schade ontvangt u een vervangend toestel van ons. En stel er gebeurt niets met u toestel gedurende 2 jaar? Dan krijgt u een deel van uw betaalde toestelservice bedrag terug in de vorm van tegoed. Met dit tegoed kunt u vervolgens zelf een nieuw toestel uitzoeken in onze shop.**

 

Altijd de Nieuwste voor €20,-/mnd (los toestel)

Nieuw toestel op de markt? U kunt altijd kiezen uit de populairste modellen van dat moment. Daarnaast bieden we altijd een concurrerende prijs voor onze toestellen. En speciaal bij MTTM kunt u ook kiezen voor een refurbished toestel. Deze toestellen worden afgeleverd met minimaal 3 maanden garantie en zijn een stuk voordeliger geprijsd dan nieuwe toestellen. En mocht er na 3 maanden nog iets kapot gaan, repareren wij deze voor u tegen inkoopprijzen. Dat is de service van MTTM.

 

*Door gebruik te maken van Mobiel Beheer van MTTM machtigt u MTTM tot het aanvragen, beheren en opzeggen van uw mobiele abonnement bij uw huidige provider.

**Prijs is per toestel. Vervangend toestel is een toestel van gelijke waarde en alleen geldig bij een toestelservice abonnement van minimaal 2 jaar. Het uitkeren van het tegoed vindt plaats op basis van 1 abonnement. Combineren is niet mogelijk. Uitkeren is een minimum van 10% en een maximum van 50% afhankelijk van de schadevrije periode.

Bestellen

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2) om te ontdekken wat mobiel beheer of één van de andere mogelijkheden voor u kan betekenen!


Mobiel Beheer
Toestel Lease
Altijd Verzekerd
Altijd de Nieuwste
Nadat u uw gegevens heeft opgegeven zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.