Lees meer over onze nieuwe dienst en mogelijkheden met Mobiel

Mobiel Sky

No borders, no limits

Ieder bedrijf is anders. Daarom bieden we verschillende mobiele abonnementen aan. Met het Mobiel Sky abonnement kan de zakelijke gebruiker prima mee uit de voeten. Onbeperkt bellen en sms'en is altijd inbegrepen. Daarnaast ontvangt u 2 GB mobiele data per maand en uiteraard gebruikt u mobiel internet met 4G snelheid.

4G: het beste internationale netwerk

Geniet van maximaal 4G internet in meer dan 100 landen. Met onze abonnementen kunt u altijd via ons 4G netwerk documenten, foto's of video's supersnel up- en downloaden.

Meer zekerheid over uw zakelijke mobiele abonnement?

Beeldscherm stuk? Met toestelservice van MTTM heeft u altijd in no-time een gerepareerde telefoon. Heeft u geen schade? U bouwt krediet op in onze shop. Altijd het nieuwste toestel op de markt hebben? Ook dat kan. Klik hier voor meer informatie.

De service van MTTM

Vragen of problemen met uw mobiele abonnement? Uw persoonlijke accountmanager staat voor u klaar om u weer op weg te helpen.BestellenOfferte aanvragen

No borders, no limits

U kiest voor Mobiel Moon, het mobiele abonnement waar de zakelijke gebruiker die vaak onderweg is uitstekend mee uit de voeten kan. Onbeperkt bellen en sms'en is altijd inbegrepen. En met een databundel van 10 GB kunt u intensief mailen en surfen. Ook voor grote bestanden uploaden, downloaden en verzenden en af en toe muziek streamen zullen nog binnen is deze bundel toereiken. Uiteraard met 4G snelheid.

Meer zekerheid over uw zakelijke mobiele abonnement? Klik hier voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

No borders, no limits

U kiest voor Mobiel Stars, het mobiele abonnement waar de zakelijke gebruiker die vaak onderweg is uitstekend mee uit de voeten kan. Onbeperkt bellen en sms'en is altijd inbegrepen. U kunt eindeloos gebruik maken van internet met 4G snelheid met een databundel van wel 24 GB. Gebruik dagelijks ongestoord uw mobiele toestel als wifi-hotspot zonder dat uw portemonnee daar iets van merkt. En in uw vrije tijd een film kijken op uw laptop met uw mobiele data? Geen probleem!

Meer zekerheid over uw zakelijke mobiele abonnement? Klik hier voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte