Lees meer over onze nieuwe dienst en mogelijkheden met Mobiel

No borders, no limits

U kiest voor Mobiel Sky, het mobiele abonnement waar de zakelijke gebruiker prima mee uit de voeten kan. Onbeperkt bellen en sms'en is altijd inbegrepen. Daarnaast ontvangt u 2 GB mobiele data per maand en uiteraard gebruikt u mobiel internet met 4G snelheid.

Vrijblijvende offerte

No borders, no limits

U kiest voor Mobiel Moon, het mobiele abonnement waar de zakelijke gebruiker die vaak onderweg is uitstekend mee uit de voeten kan. Onbeperkt bellen en sms'en is altijd inbegrepen. En met een databundel van 10 GB kunt u intensief mailen en surfen. Ook voor grote bestanden uploaden, downloaden en verzenden en af en toe muziek streamen zullen nog binnen is deze bundel toereiken. Uiteraard met 4G snelheid.

Vrijblijvende offerte

No borders, no limits

U kiest voor Mobiel Stars, het mobiele abonnement waar de zakelijke gebruiker die vaak onderweg is uitstekend mee uit de voeten kan. Onbeperkt bellen en sms'en is altijd inbegrepen. U kunt eindeloos gebruik maken van internet met 4G snelheid met een databundel van wel 24 GB. Gebruik dagelijks ongestoord uw mobiele toestel als wifi-hotspot zonder dat uw portemonnee daar iets van merkt. En in uw vrije tijd een film kijken op uw laptop met uw mobiele data? Geen probleem!

Vrijblijvende offerte

No borders, no limits

Ontdek onze unieke uitbreidingsmogelijkheden:

  • Beheer abonnement

Voor slechts € 0,95 per maand staat uw accountmanager klaar voor proactief en onafhankelijk advies. U wordt ontzorgd en bent toch verzekerd van het best passende abonnement met een scherpe prijs op basis van uw verbruik.

  • Toestelservice

Voor € 20,- per maand bent u altijd verzekerd van een werkend toestel. In geval van schade ontvangt u een ander toestel. Daarnaast bouwt u elke maand tegoed op in onze webshop.

  • Los toestel of toestel lease

U kunt in plaats van een sim only abonnement ook kiezen voor een toestel. Wij verkopen ze los, maar u kunt ook kiezen voor toestel lease. Neem contact met ons op voor meer informatie over hardware.


Vrijblijvende offerte