Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

De monteurs van MTTM
Service tot de sterren, en daar voorbij!

Bij MTTM geloven we in het maken van verschil. Niet alleen op het gebied van telefonie en internet, maar voor u als ondernemer in het geheel. We stoppen niet bij uw meterkast, maar helpen u ook graag daarbuiten!

Bij MTTM staat service centraal. We zetten graag een stapje extra voor u. En dat begint bij de installatie van uw nieuwe dienst. Hiervoor komt altijd een monteur langs, zodat u zeker weet dat alles professioneel wordt aangesloten en u hier geen zorgen over heeft. Onze monteurs zijn opgeleid en getraind tot ware professionals. En ze gaan pas weg als uw nieuwe dienst geheel naar behoren werkt!

De monteurs van MTTM

Onze monteurs zijn niet alleen professionals op het gebied van telecom, maar ook daarbuiten. Zo volgen onze monteurs trainingen om u volledig te kunnen adviseren over uw werkplek, van office 365 tot online storage. Maar ook het uitvoeren van een check voor het strategisch plaatsen van camerabewaking of brandbeveiliging behoort tot de vaardigheden van onze monteurs. Kortom, het zijn echte alleskunners!

Een tevreden klanten aan het woord:

“Ik ben al lange tijd tevreden klant van MTTM. Ik was net verhuisd naar een nieuwe locatie en hier moest dan ook telefonie aangesloten worden. De monteur van MTTM kwam netjes langs. Hij heeft allereerst mijn telefonie en internet aangesloten. Hij vertelde mij dat brandbeveiliging en camerabewaking ook aan te raden waren, dus heeft hij direct een gratis inventarisatie gedaan van de mogelijkheden. Toen hij zag dat ik mijn gordijnen nog op moest hangen in de achterkamer, heeft hij de armen uit de mouwen gestoken en ook dit even voor mij gedaan. Ik zeg TOP! Wat kan je nog meer wensen van een monteur?!”

Als u bij MTTM een dienst afneemt, komt onze monteur altijd bij u langs. Wanneer het u het beste uitkomt. We geloven in het maken van verschil door extra service. We besparen niet op onze klant, maar bieden u graat wat extra. Dat ziet u terug in onze dienstverlening. Wanneer plant u uw monteurbezoek met een monteur van MTTM in?

Neem vandaag nog contact met ons op via 088 8000 800 of [email protected] en laat u adviseren door onze experts!