Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!


Office 365
Veelgestelde vragen

Office 365 pakket

Wat is Office 365?

Office 365 is een pakket waarmee u altijd over de meest recent hulpprogramma’s van Microsoft beschikt. In dit pakket zitten de volgende programma’s: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en Access. Daarnaast krijgt u bij het pakket mailboxen inclusief contactpersonen, agenda, een eigen domeinnaam en een ruime hoeveelheid Cloudopslag.

Hoe werkt Office 365?

Het hele pakket is toegankelijk vanuit uw internetbrowser. Zo kunt u altijd en overal bij uw bestanden. U logt in met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast kunt u ook de software op uw apparaat installeren.

Wat zijn de voordelen van Office 365?

  • Altijd de nieuwste versie van Office
  • Altijd en overal bestanden bewerken
  • Inclusief e-mail en Cloudopslag
  • Een eigen professioneel e-mailadres


De programma’s

Wat kan ik met Word, Excel en PowerPoint?

Met Word maakt en bewerkt u documenten. Met Excel kunt u op een overzichtelijke manier gegevens analyseren en presenteren. PowerPoint is het programma om presentaties te maken en bewerken.

Wat is OneNote?

Met OneNote kunt u een takenlijst bijhouden. U kunt uwwerkzaamheden bijhouden en deze delen met anderen. En u kunt zelfs de taken vullen met afbeeldingen, audiofragmenten en veel meer.

Wat is Outlook?

Outlook is een mailprogramma waarmee u ook uw agenda kan beheren. Deze agenda’s kunt u ook delen met anderen.

Wat is Access?

Met Access is het mogelijk om uw eigen database te maken. Denk aan formulieren, rapporten en pagina’s.

Wat is E-mailhosting?

Met e-mailhosting beschikt u over een professioneel e-mailadres waarmee u e-mail verstuurt en beantwoord waar ook ter wereld en waar u maar bent.

Wat is Cloudopslag?

Cloudopslag is een service voor onlineopslag die u kunt gebruiken voor het opslaan van documenten, notities, muziek, video’s of andere soorten bestanden. Met Cloudopslag heeft u vanaf elk apparaat toegang tot uw bestanden en kunt u ze delen met anderen. Het pakket beschikt over 1TB Cloudopslag.

Bestellen & leveren

Hoe wordt het Office 365 pakket geleverd?

U ontvangt per e-mail een orderbevestiging. Wij installeren en configureren uw Office 365 pakket en u ontvangt van ons per e-mail uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kunt u direct aan de slag.

Hoe kan ik het Office 365 pakket bestellen?

U kunt het bestelformulier invullen of contact met ons opnemen via 088 8000 800.