Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Online back-up
Al uw bestanden veilig opgeslagen

Wat gebeurt er als u van de één op andere dag niet meer bij uw bestanden kunt of dat deze zelfs helemaal van de aardbodem zijn verdwenen? Naast het belang van een lokale back-up is het een absolute noodzaak om uw belangrijke data op een veilige externe locatie op te slaan. Zo verliest u geen bestanden meer en uw informatie blijft altijd beschikbaar. Ook na bijvoorbeeld brand, diefstal of crash van uw pc of laptop.

Uw bestanden worden veilig opgeslagen in een ISO-gecertificeerd datacenter in Nederland. Door een unieke sleutelcode hebben alleen u en de door u aangewezen personen toegang tot uw data. Niemand anders kan bij uw bestanden.
 

Stel zelf uw abonnement samen, kies uit:
100GB dataopslag voor €5,- per maand
Onbeperkt dataopslag voor €25,- per maand

 

De voordelen:

  • Altijd een back-up van al uw gegevens
  • Altijd en overal toegang tot uw gegevens
  • Alleen toegang voor de door u aangewezen personen
  • 24/7 Nederlandstalige ondersteuning

 

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Na de bestelling ontvangt u een 2e e-mail met de installatiegegevens. Heeft u nog vragen over online back-up? Hier vindt u de meest gestelde vragen.
 

BestellenOfferte aanvragen