Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Online back-up
Uw onderneming op alles voorbereid

Wat gebeurt er als u van de één op andere dag niet meer bij uw bestanden kunt of dat deze zelfs helemaal van de aardbodem zijn verdwenen? Naast het belang van een lokale back-up is het een absolute noodzaak om uw belangrijke data op een veilige externe locatie op te slaan. Zo verliest u geen bestanden meer en uw informatie blijft altijd beschikbaar. Ook na bijvoorbeeld brand, diefstal of crash van uw pc of laptop.

Uw bestanden worden veilig opgeslagen in een ISO-gecertificeerd datacenter in Nederland. Door een unieke sleutelcode hebben alleen u en de door u aangewezen personen toegang tot uw data. Niemand anders kan bij uw bestanden.

 

Voordelen

  • Altijd een back-up van al uw gegevens
  • Altijd en overal toegang tot uw gegevens
  • Alleen toegang voor de door u aangewezen personen
  • 24/7 Nederlandstalige ondersteuning

 

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een online back-up? Neem contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2) of download onze whitepaper.Online back-up

 
100GB voor €5,- per maand
of

Onbeperkte opslag voor €25,- per maand
Nadat u op bestellen of offerte aanvragen heeft geklikt, kunt u in de productregel aangeven hoeveel dataopslag u wenst.BestellenOfferte aanvragen