Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!


Online back-up
Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is Online back-up?

Bij Online back-up worden bestanden van de PC, laptop of server via internet automatisch opgeslagen naar een andere locatie. Alhoewel traditionele methodes, zoals externe discs, heel effectief kunnen zijn, zijn er mensen en apparaten voor nodig om ze uit te voeren. Een online back-up kent deze problemen niet. Bij brand of een andere calamiteit staan de gegevens veilig op de externe locatie.

Wat zijn de voordelen van Online back-up?

Met Online back-up slaat u uw belangrijke data op een veilige en externe locatie op. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf altijd operationeel blijft zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Met Online back-up bent u beschermd tegen de gevolgen van diefstal, falende software, menselijke fouten, natuurverschijnselen, computervirussen en hackers.


Specifiek

Zijn mijn gegevens veilig?

Uw data is veilig door een online back-up. Om uw gegevens privé te houden, krijgt u een sleutelcode, zodat alleen u en door u geautoriseerde personen hierbij kunnen. Versleuteling zorgt dat uw data onleesbaar wordt opgeslagen. Om de data te kunnen lezen is de versleutelcode nodig die alleen u weet. Ook MTTM kan nooit de inhoud van uw documenten lezen.

Waar worden mijn gegevens opgeslagen?

Uw data wordt 100% veilig, met een extra kopie, opgeslagen in onze datacentra in Nederland. Deze datacentra zijn beveiligd en voorzien van noodstroom. In iedere situatie blijft uw data veilig voor u opgeslagen en beschikbaar.

Waar moet ik allemaal een back-up van maken?

Wij raden uw aan om een back-up te maken van alles wat niet vervangbaar is. Voor de meeste mensen betekent dit documenten, foto’s en dingen die u gekocht heeft zoals muziek en films.


Bestellen & levering

Hoe wordt Online back-up geleverd?

U ontvangt per e-mail direct een bevestiging van uw bestelling. Binnen enkele dagen daarna ontvangt u een 2e mail met de installatiegegevens en de inloggegevens van uw Online back-up.

Hoe kan ik Online back-up bestellen?

U kunt het bestelformulier invullen of contact met ons opnemen via 088 8000 800.