Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Online Fax
Versturen van faxen per e-mail

Online faxen is faxen maar dan via e-mail. U stuurt een mail en deze rolt vervolgens bij de ontvanger uit het faxapparaat. Dit gaat niet alleen vele malen sneller, maar scheelt ook papier. Daarbij is een verzonden e-mail makkelijk en snel terug te vinden in uw verzonden mailbox. Uiteraard werkt het ook de andere kant op: faxen komen binnen in de e-mail inbox. De feitelijke fax wordt bij binnenkomst in uw mailbox omgezet naar een Pdf-bestand.
 

Zo werkt het

 
Het versturen van een fax naar een e-mailadres is eenvoudig. Maak een e-mailbericht aan en plaats het faxnummer van de ontvanger en uw sleutelcode in het to-adres. Typ het e-mailbericht dat als fax verstuurd moet worden of voeg de fax als bijlage toe. Het e-mailbericht wordt daarna verstuurd naar het faxapparaat van de ontvanger.
 
Het ontvangen van faxen is eveneens eenvoudig. U vertelt op welk e-mailadres u de faxen wilt ontvangen. De naar u verstuurde faxen komen binnen in uw mailbox. Wanneer iemand een fax naar uw nummer stuurt, wordt deze bij binnenkomst direct omgezet naar een Pdf-bestand. Het Pdf-bestand wordt automatisch doorgestuurd als bijlage naar het door u opgegeven e-mailadres.
 

Online Faxen.
Ontvang Faxen op uw E-mail en verzend deze vanaf uw E-mail
€7,50 per maand + €0,10 per verzonden Fax
Onbeperkt online Faxen.
Ontvang Faxen op uw E-mail en verzend deze vanaf uw E-mail
€10,- per maand, onbeperkt Faxen verzenden

 

Voordelen:

  • Al uw faxen automatisch opgeslagen in uw mailbox
  • Bespaar ruimte en kosten: neem afscheid van uw dure fax
  • Betere kwaliteit van het verzonden document

 
BestellenOfferte aanvragen