Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Overstappen met uw zakelijke telefonie en/of internet

Samen met andere aanbieders hebben we afspraken gemaakt over regels om het opzeggen van uw zakelijke telefonie en internet makkelijker te maken. De regels gelden vanaf april 2016. We hebben dit onder andere gedaan omdat sommige aanbieders met het gebruik van langdurige contracten proberen u als klant lang vast te houden. MTTM staat voor transparant en helder. Hier leest u meer over opzeggen en overstappen. Ook verwijzen wij u graag naar deze website voor alle informatie omtrent overstappen met uw zakelijke telefonie en hier kunt u nog wat nalezen over de nieuwe wet die in oktober 2016 is ingegaan.

Stapt u over en betaalt u een boete, wij betalen voor u!

Wist u dat u bijna altijd een boete betaalt als u binnen de looptijd van uw contract uw zakelijke telefonie en/of internet wilt opzeggen of wilt overstappen naar een andere aanbieder? Wij verwelkomen u graag als klant en bieden u daarom altijd aan om (een deel van) de slotnota van uw huidige aanbieder te betalen.

 

Overstapservice Zakelijk

U kunt gebruik maken van de Overstapservice Zakelijk als uw huidige aanbieder dit ondersteunt. U kunt dit makkelijk nagaan door te zoeken naar een vergelijkbare pagina als deze door te zoeken naar www.huidige aanbieder.nl/zakelijk/overstappen.

 

Verder is het van belang dat het product waarmee u wilt overstappen ondersteund wordt. Dit kunt u ook nagaan op de website van uw huidige aanbieder. Wilt u van ons overstappen naar een andere aanbieder? Dan kan dat bijvoorbeeld als u nu ISDN bij ons afneemt. Bij een verhuizing kunt u doorgaans geen gebruik maken van de Overstapservice Zakelijk, maar kunt u wel zelf opzeggen en op zoek naar een andere aanbieder op uw nieuwe adres. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden.

 

Eenvoudig overstappen met de Overstapservice Zakelijk

MTTM zegt uw contract op bij uw huidige aanbieder. Hiermee is de dienstonderbreking bij de overstap zo kort mogelijk en worden dubbele kosten voorkomen. U dient hiervoor het machtigingsformulier te gebruiken dat beschikbaar wordt gesteld op de website van uw huidige aanbieder.

 

Overstappen van MTTM naar een nieuwe aanbieder

Dat vinden wij erg jammer. Mogelijk kunt u met één van onze adviseurs tot een oplossing komen, waarmee wij onze dienstverlening kunnen voortzetten. Belt u hiervoor naar 088 8000 800 optie 1. Wilt u toch overstappen? Dan kunt u gebruik maken van ons machtigingsformulier. Kijkt u ook in uw persoonlijke omgeving via www.mijnMTTM.nl voor nodige informatie over uw einddatum, uw dienstenpakket en uw telefoonnummers. Checkt u ook onze algemene voorwaarden die van belang zijn bij het beëindigen van uw contract.

 

Indien u niet wilt overstappen maar uw contract bij ons wilt opzeggen kan dat natuurlijk ook. Hier leest u alles over opzeggen.

 

Vragen?

Voor vragen over opzeggen of overstappen kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen via 088 8000 800 optie 1. Wij staan voor u klaar en denken met u mee.