Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Prijsverhoging KPN
Een prijsverhoging op uw zakelijke internet of telefonie abonnement

KPN heeft op 24 april 2018 schriftelijk aangekondigd de prijzen te gaan verhogen van de zakelijke internet en telefonie abonnementen. Dit gaat om abonnementen waarbij klanten van KPN slechts gebruik maken van telefonie óf internet.

Voor deze klanten van KPN vindt een stijging van tot wel 10%(!) plaats. Zo gaat het Zakelijk Internet Standaard abonnement van €52,50 naar €57,50 en betaalt u als ondernemer vanaf 1 juni 2018 voor uw Zakelijk BelBasis geen €33 per maand meer, maar €36 per maand. En naast het verhogen van de abonnementsprijzen worden ook de beltarieven permanent verhoogd van €0,06 per minuut en €0,08 per gesprek naar €0,09 per minuut en €0,09 per gesprek. Een flinke stijging in de kosten dus.

Deze stijging wordt door KPN gerechtvaardigd omdat, zo stelt KPN, ‘steeds meer klanten overstappen naar de nieuwe internet en bellen abonnementen waardoor het aantal klanten dat dit abonnement gebruikt daalt’. Een kopie van de brief zoals deze door KPN is aangeboden vindt u hier.

Bij MTTM vinden we dat een prijsstijging niet zomaar kan. Daarom houden wij onze prijzen gelijk aan wat u nu betaalt. En in veel gevallen zelfs goedkoper. Als u overstapt naar MTTM blijft u gebruik maken van uw huidige diensten op hetzelfde netwerk maar voor een lagere prijs. Geen fratsen of plotselinge prijsverhogingen.

Vul het formulier in of bel 088 8000 800 (optie 2) en stap vandaag nog over!

Ik wil niet méér betalen dan nodig is!

Lees hier de brief die KPN heeft gestuurd.

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2)


TelefonieInternetTelefonie & Internet