Lees meer over onze servicenummers en mogelijkheden

Uw beller bereikt u gratis op uw 0800 nummer

Met een 0800 nummer kunnen uw contacten u gratis bereiken. Hierdoor krijgt uw bedrijf een professionele en uiterst klantvriendelijke uitstraling. Het nummer is herkenbaar en gemakkelijk te onthouden. Daarnaast valt het nummer op in telefoongidsen en advertenties, maar ook op websites. Ideaal voor klantenservices, informatieaanvragen en promotionele acties.

Vrijblijvende offerte

Uw beller betaalt de kosten bij uw 0900 nummer

Een 0900 nummer is eenvoudig te onthouden. U bepaalt zelf tegen welke voorwaarden u bereikbaar bent. Met een laag tarief stimuleert u uw contacten snel en laagdrempelig contact met u op te nemen. Hiermee krijgt u een klantvriendelijke en servicegerichte uitstraling. Een hoger vast tarief per minuut of per gesprek is ideaal om een betaalde telefoondienst te leveren. Bellers nemen dan overigens alleen contact op als zij echt iets van u willen. Handig voor een telefonische helpdesk, prijsvragen of nieuws- en sportberichten.

Vrijblijvende offerte

Zeer professionele uitstraling met uw 088 nummer

Met een 088 nummer heeft uw bedrijf een professionele en landelijke uitstraling. Het nummer is herkenbaar en gemakkelijk te onthouden. Het 088 nummer is geschikt voor kleine bedrijven, maar ook voor grotere bedrijven. Handig indien u meerdere vestigingen heeft, want nummers zijn leverbaar in reeksen, in blokken van 100. Ook bereikbaar vanuit het buitenland en daarmee ideaal voor buitenlandse contacten.

Vrijblijvende offerte

Voor zzp'ers is een 085 nummer een must

Met een 085 nummer heeft u zelfs als zzp’er een professionele en landelijke uitstraling. Dit nummer is namelijk al te bestellen voor één telefoonnummer. Een bijkomend voordeel van een 085 nummer is dat u tevens vanuit het buitenland gebeld kunt worden, ideaal voor internationale klanten en leveranciers. Bellers in Nederland betalen slechts het lokale tarief.

Vrijblijvende offerte

Veel internationale bellers? Wij verzorgen uw 00800 nummer

Een internationaal (00800-) nummer is wereldwijd bereikbaar. Het nummer is overal hetzelfde, ongeacht waar uw beller zich ook bevindt. U kunt zelf instellen waar de beller uitkomt als deze het 00800 nummer belt. Vaak wordt er gekozen voor één of meerdere callcenters, vanwege de tijdzones. Zo is het nummer 24/7 bereikbaar. Het callcenter kan de beller vervolgens doorverbinden met de juiste persoon, afdeling of bedrijf. Belt iemand vanuit de Verenigde Staten? Dan belt deze sowieso gratis. Met een 00800 nummer hoeft er maar één nummer te communiceren, terwijl u wereldwijd bereikbaar bent.

Vrijblijvende offerte

Wij denken graag met u mee

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij kunnen u ook adviseren over de mogelijkheden met IVR of callcenter functionaliteiten. Of bekijk onze FAQ.

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800, of stuurt u een e-mail naar [email protected] voor algemene vragen. Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij [email protected], wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Uiteraard kunt u ook via contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Vrijblijvende offerte