Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Uw beller bereikt u gratis op uw 0800 nummer

Met een 0800 nummer kunnen uw contacten u gratis bereiken. Hierdoor krijgt uw bedrijf een professionele en uiterst klantvriendelijke uitstraling. Het nummer is herkenbaar en gemakkelijk te onthouden. Daarnaast valt het nummer op in telefoongidsen en advertenties, maar ook op websites. Ideaal voor klantenservices, informatieaanvragen en promotionele acties.

 

  • Professionele en klantvriendelijke uitstraling

Met een 0800-nummer bent u optimaal bereikbaar en laat u zien dat u landelijk opereert. U laat zien dat u niet regio gebonden bent en, in tegenstelling tot een 06-nummers, ziet een 0800-nummer er erg professioneel uit.

 

  • Gratis voor de beller

Een 0800-nummer is gratis voor de beller. Ideaal voor klantenservices, informatieaanvragen en promotionele acties. En doordat het een gratis nummer is, staat het nummer garant voor een hoge respons.

 

  • Werkt met uw huidige telefoons

Voor uw eigen 0800-nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest.

 

  • Kies uw eigen 0800-nummer

Voor uw 0800-nummer kiest u voor een kort nummer, een lang nummer of een naamnummer. U kiest het nummer dat het best bij u en uw onderneming past. Zo weet u zeker dat uw nummer het beste bij uw bellers blijft hangen.

0800 nummer

€45 per maand

Een greep uit de functies van MTTM

Keuzemenu
Welkomsttekst
Postcoderoutering
Wachtrij met wachtmuziek
ConnectMeNow

BestellenOfferte aanvragen