Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Servicenummer

Uw beller betaalt de kosten bij een 0900 nummer

Een 0900 nummer is eenvoudig te onthouden. U bepaalt zelf tegen welke voorwaarden u bereikbaar bent. Met een laag tarief stimuleert u uw contacten snel en laagdrempelig contact met u op te nemen. Hiermee krijgt u een klantvriendelijke en servicegerichte uitstraling. Een hoger vast tarief per minuut of per gesprek is ideaal om een betaalde telefoondienst te leveren. Bellers nemen dan overigens alleen contact op als zij echt iets van u willen. Handig voor een telefonische helpdesk, prijsvragen of nieuws- en sportberichten.

  • Professionele en klantvriendelijke uitstraling

Een 0900-nummer is waarschijnlijk één van de meest bekende onder de servicenummers en is uitermate geschikt voor uw telefonische klantenservice.

 

  • U bepaalt het tarief voor de beller

Met een 0900-nummer bepaalt u het tarief voor de beller. Dit is een tarief per gesprek of per minuut. U krijgt een deel van de belkosten terug waardoor u de kosten kunt dekken of zelfs winst maken.

 

  • Werkt met uw huidige telefoons

Voor uw eigen 0900-nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest.

 

  • Kies uw eigen 0900-nummer

Voor uw 0900-nummer kiest u voor een kort nummer, een lang nummer of een naamnummer. U kiest het nummer dat het best bij u en uw onderneming past. Zo weet u zeker dat uw nummer het beste bij uw bellers blijft hangen.

 

  • Online telefooncentrale (IVR)

Een servicenummer biedt de mogelijkheid om een online telefooncentrale in te stellen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw bellers welkom heten door middel van een vooraf opgenomen bericht of kunt u de beller via een keuzemenu gelijk bij de juiste persoon laten uitkomen.

 

Wilt u meer weten over de verschillende servicenummer en de bijbehorende voordelen? 

0900 nummer

€45 per maand

Een greep uit de functies van MTTM

Keuzemenu

Welkomsttekst

Postcoderoutering

Wachtrij met wachtmuziek

ConnectMeNow

Lees hier meer over IVRBestellenOfferte aanvragen