Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Uw beller betaalt de kosten bij uw 0900 nummer

Een 0900 nummer is eenvoudig te onthouden. U bepaalt zelf tegen welke voorwaarden u bereikbaar bent. Met een laag tarief stimuleert u uw contacten snel en laagdrempelig contact met u op te nemen. Hiermee krijgt u een klantvriendelijke en servicegerichte uitstraling. Een hoger vast tarief per minuut of per gesprek is ideaal om een betaalde telefoondienst te leveren. Bellers nemen dan overigens alleen contact op als zij echt iets van u willen. Handig voor een telefonische helpdesk, prijsvragen of nieuws- en sportberichten.

 

  • Professionele en klantvriendelijke uitstraling

Een 0900-nummer is waarschijnlijk één van de meest bekende onder de servicenummers en is uitermate geschikt voor uw telefonische klantenservice.

 

  • U bepaalt het tarief voor de beller

Met een 0900-nummer bepaalt u het tarief voor de beller. Dit is een tarief per gesprek of per minuut. U krijgt een deel van de belkosten terug waardoor u de kosten kunt dekken of zelfs winst maken.

 

  • Werkt met uw huidige telefoons

Voor uw eigen 0900-nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest.

 

  • Kies uw eigen 0900-nummer

Voor uw 0900-nummer kiest u voor een kort nummer, een lang nummer of een naamnummer. U kiest het nummer dat het best bij u en uw onderneming past. Zo weet u zeker dat uw nummer het beste bij uw bellers blijft hangen.

0900 nummer

€45 per maand

Een greep uit de functies van MTTM

Keuzemenu
Welkomsttekst
Postcoderoutering
Wachtrij met wachtmuziek
ConnectMeNow

BestellenOfferte aanvragen