Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

SIP Trunk voor VoIP Telefonie

Een SIP Trunk is een softwarematige telefoonlijn. Het grote verschil tussen een SIP Trunk en een telefoonlijn is dat het aantal beschikbare lijnen flexibel kan worden ingesteld. Daarnaast wordt er een gesprek opgezet via Internet (data) in plaats van het ouderwetse telefoonnetwerk. De provider zorgt ervoor dat uw gesprekken op het standaard- telefoonnetwerk terecht komen. De meeste moderne telefooncentrales kunnen worden voorzien van deze dienst.

Aanzienlijke besparingen

Met een SIP Trunk van MTTM wordt uw telefooncentrale aangesloten op het telefonienetwerk van MTTM. Hiervoor zijn geen aanpassingen of investeringen nodig, maar het levert wel direct aanzienlijke besparingen op. Alle analoge en ISDN-lijnen worden overbodig terwijl uw huidige telefoon nummers behouden en bereikbaar blijven via de SIP Trunk.

Geschikt voor alle IP-telefooncentrales

Een SIP Trunk (MTTM VoIP) van ons is geschikt voor alle typen telefooncentrales die het SIP-protocol ondersteunen. In bijna alle gevallen wordt SIP ondersteund, waardoor MTTM VoIP eigenlijk geschikt is voor iedere IP-telefooncentrale.

Voordelen SIP Trunk

  • Enorme kostenbesparing op maandelijks abonnement
  • Betalen per gebruik
  • Gratis koppeling telefoonnummers
  • Gratis onderling bellen
  • 088, 0800, 0900 en int. nummers rechtstreeks op SIP
  • Telefooncentrale op SIP
  • Geschikt voor alle telefooncentrales die SIP ondersteunen
  • Geschikt voor callcenter en contactcenter

Gratis onderling bellen

MTTM VoIP is extra interessant als u meerdere vestigingen heeft. Met behulp van MTTM VoIP koppelt u al uw vestigingen eenvoudig aan elkaar. Ongeacht het merk van de lokale telefooncentrales. Omdat al uw vestigingen zich vervolgens in één telefonienetwerk bevinden, bellen al uw medewerkers onderling gratis. Dit geldt ook voor een koppeling van MTTM VoIP en onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Tarieven

SIP Trunk 2 lijnen: €5,-
SIP Trunk 5 lijnen: €10,-
SIP Trunk 10 lijnen: €18,-
SIP Trunk 20 lijnen: €45,-
SIP Trunk 30 lijnen: €60,-


BestellenOfferte aanvragen