Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Telefonie voor iedereen!
Telefonie €30 per maand!

Bij MTTM vinden we het belangrijk dat iedereen goede telefonie heeft. Ook u. Daarom bieden we u graag een zeer scherpe aanbieding op uw telefonie aan.

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel

Bij MTTM houden we niet van ingewikkelde prijzen en moeilijke aanbiedingen. Daarom houden we het graag overzichtelijk. Bij MTTM krijgt u voor slechts €30 per maand onbeperkt bellen naar vast en mobiel. Geen ingewikkelde tarieven of verborgen kosten. Al meer dan 10.000 klanten gingen u voor!

Telefonie van MTTM

Met telefonie van MTTM bent u altijd verzekerd van de beste verbinding. Met onze ruim 10 jaar ervaring kunnen we gegarandeerd bij u de beste telefoonverbinding leveren. Zodat ook u geen last meer heeft van wegvallende verbindingen. En mocht u toch problemen ervaren, dan staat er altijd een medewerker klaar om u te helpen. Dat is de service van MTTM.

Bestel direct uw telefonie voor slechts €30 per maand

Sluit direct een éénjarig contract af en profiteer van de voordelen van MTTM via onderstaand formulier of neem contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2)


Vul onderstaand formulier in en bestel direct uw telefonie voor slechts €30 per maand


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden