Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Tring.nl, dé telefonie- en internetspecialist voor het MKB in groot Amsterdam.

Tring.nl is onderdeel van de MTTM familie. Als onderdeel van MTTM specialiseert Tring.nl zich in het leveren van hosted voice, internetdiensten en overige verbindingen voor het MKB in Amsterdam en omgeving.

Bij Tring.nl staat professionaliteit en persoonlijk contact centraal. Tring.nl zorgt voor klantbinding door zich te onderscheiden van de telecomreuzen door telefonie- en internetpakketten aan te bieden die volledig naar de wensen van de klant samengesteld zijn. Iedere ondernemer heeft immers andere behoeften en wensen, Tring.nl zorgt er voor dat u krijgt wat u wilt. En omdat we graag willen weten wat u nodig heeft, en u zo goed mogelijk willen helpen, komen we graag bij u op locatie. Zowel voor het bespreken van de mogelijkheden als het installeren van onze dienst(en). Bij Tring.nl bent u altijd verzekerd van persoonlijk contact.

Tring.nl is gespecialiseert in het leveren van:

Telefonie

 • Zakelijke telefonie Abonnement 1: Flexibel bellen (vanaf 1 lijn)
  U betaalt per gesprek en de vaste abonnementskosten. Ideaal voor de ondernemer die niet zo veel belt, maar wel bereikbaar wil zijn.
 • Zakelijke telefonie Abonnement 2: Onbeperkt bellen (vanaf 2 lijnen)
  U kunt onbeperkt bellen naar vast en mobiel voor een vast bedrag per maand.
 • VoIP-Cloud-Netwerk-Storage:
  Dé integratie van mobiel en vast. Mis nooit meer een gesprek!

 

Internet

 • Internetverbinding:
  Via xDSL, Coax of glasvezel. Zo bent u ervan verzekert dat u de snelste verbinding krijgt
 • Bedrijfswifi:
  Via het modem of de router, maar altijd het best mogelijke signaal
 • Gescheiden wifi of back-up verbinding:
  Een gescheiden wifi netwerk voor uw gasten/klanten of een back-up verbinding bij storingen

 

Overige diensten

 • IP Camera:
  Met een IP Camera kijkt u live naar wat er in en/of buiten uw zaak gebeurt. Gebruik de IP Camera als beveiligingscamera of als camera bij de deurbel.
 • Pinbetalingen via internet:
  Pinbetalingen via internet zijn veilig en snel. U betaalt bij Tring.nl een vast bedrag per maand in plaats van een bedrag per transactie. Wel zo eerlijk.
 • Anywhere nummers voor alle medewerkers:
  Met een anywhere nummer bent u altijd en overal bereikbaar, op hetzelfde nummer. Ook als u onderweg bent!
 • All inclusive installatie en servicemogelijkheden:
  Bij all inclusive installatie levert Tring.nl álles! Het bekabelingsnetwerk tot en met de installatie van de toestellen en een toesteldemonstratie. Met het servicepakket staat Tring.nl 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden.

 

Persoonlijke service en maatwerk:

Onze accountmanagers maken het u zo gemakkelijk mogelijk door de diensten aan uw persoonlijke behoeften aan te passen. Ieder zakelijke telefonie- en/of internetpakket stellen wij persoonlijk voor u samen, zodat het perfect aansluit bij uw wensen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

 

Voor meer over Tring.nl, klik hier of om direct contact op te nemen, klik hier