Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

ISDN Stopt
In 1x een zorgeloze overstap naar de huidige technologie

ISDN Stopt

KPN stopt met ISDN leveren aan ondernemers. Dit betekent dat als u nog niet bent overgestapt naar een alternatief, u vanaf dat moment problemen kan gaan ervaren met de telefonische bereikbaarheid. Wanneer KPN definitief de stekker uit de traditionele telefoonlijn trekt is eigenlijk niet eens zo relevant, want het zal u inmiddels wel duidelijk zijn dat het einde van de ISDN tunnel in zicht is. En wat kunt u doen om u voor te bereiden op het verval van ISDN?

De nieuwste technologie: VoIP

U kunt er voor kiezen om over te stappen van de huidige technologie naar VoIP. VoIP is bellen over het internet en levert een hogere kwaliteit op. U ontvangt nieuwe toestellen die geschikt zijn voor VoIP en uw huidige telefooncentrale wordt vervangen door een telefooncentrale in de Cloud. Hierdoor heeft u vele nieuwe functies tot uw beschikking.

De aanbieding van MTTM

  • Bij MTTM betaalt u per spraakkanaal (= gebruiker)
  • U kiest de telefooncentrale met bijbehorende functies
  • Optioneel: supersnel internet voor €30,-
  • Gratis installatie t.w.v. €90,-. Bij ieder abonnement komt de monteur bij u langs om u geruisloos over te laten stappen.

Telefooncentrale in de Cloud

Telefooncentrale Sky
Welkomstboodschap, wachtmuziek, openingstijdentabel, meldtekst buiten openingstijden en doorschakelen bij in gesprek.

Telefooncentrale Moon
Functies van Sky + Voicemail to e-mail, wachtrij als iedereen in gesprek is, keuzemenu en online statistieken bekijken.

Telefooncentrale Stars
Functies van Sky & Moon + doorschakelen op basis van postcode, doorschakelen naar dichtstbijzijnde vestiging, meerlaags keuzemenu, persoonlijke vaste nummers en gespreksopname.

Ik wil mijn telefonie veiligstellen!

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2) voor een op maat gemaakte offerte op basis van uw wensen. Wij denken graag met u mee!

Wilt u ook supersnel internet voor €30 per maand?
janee

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden*Inclusief onbeperkt bellen op basis van onze FUP