Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Webhosting
Maak uw eigen website

Een website is uw digitale aanspreekpunt en u wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Met MTTM Webhosting bouwt u in een mum van tijd uw eigen website die volledig naar uw wens is in te richten. Voor het starten van een website heeft u naast een domeinnaam (bijvoorbeeld www.bakkerijgroot.nl) ook een webhosting server nodig. Met WordPress of Joomla bouwt u eenvoudig uw website die u direct live kunt zetten. Technische kennis is hier niet bij nodig. Mocht u liever hulp krijgen van ons, MTTM staat u waar nodig bij met raad en daad.
 
Extra: een professioneel e-mailadres

Als gebruiker krijgt u naast een domeinnaam en een webhosting pakket ook een e-mailadres waarmee u professioneel en veilig kunt mailen, bijvoorbeeld [email protected] U kunt altijd en overal bij uw e-mail en verstuurt eenvoudig nieuwsbrieven.

Oplevering

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Na de bestelling ontvangt u een 2e e-mail met de installatiegegevens. Heeft u nog vragen over webhosting? Hier vindt u antwoord op de meest gestelde vragen.
 

Webhosting

€6,- per maand

  • Uw eigen website met onbeperkt dataverkeer
  • Geschikt voor alle typen websites
  • Eenvoudig en snel uw website live
  • Inclusief mailboxen, webmail en statistieken
  • Veilig opgeslagen

BestellenOfferte aanvragen