Grensverleggende zakelijke telefonie en internet

MTTM (Message to the Moon) is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken — Nothing is impossible!

Webhosting
Zelf een website maken in een handomdraai

Met Webhosting van MTTM zet u uw website eenvoudig in elkaar zonder dat u hier technische kennis voor nodig heeft. Kies een kant-en-klaar template en vul deze met uw eigen logo, afbeeldingen en teksten.

Gemakkelijk aan de slag

In het hostingspakket vind u een aantal gebruiksvriendelijke tools die het makkelijk maken uw eigen website te maken. U kunt kiezen uit de populaire software van Joomla of WordPress. Alle software is vooraf geïnstalleerd. U kunt er ook voor kiezen om de website helemaal zelf te maken met HTML/CSS.

Kies zelf uw domeinnaam

Om uw eigen website te bouwen, heeft u een domeinnaam nodig. Deze kiest u zelf uit zodat deze het beste bij uw bedrijf past. U kunt kiezen voor een .DE, .EU, .NU, .EU, .INFO, .COM, .NET, .BE, .ORG of .NL domeinnaam.

Extra: professioneel e-mailadres

Als gebruiker krijgt u naast een domeinnaam en een webhosting pakket ook een e-mailadres waarmee u professioneel en veilig kunt mailen, bijvoorbeeld [email protected] U kunt altijd en overal bij uw e-mail en verstuurt eenvoudig nieuwsbrieven.

Hosting pakketten

Hosting pakket

Inhoud
Hosting Sky
€5,-/maand
5GB dataopslag
1 database
5GB dataverkeer
Incl. gratis .nl domein
Hosting Moon
€10,-/maand
10GB dataopslag
5 databases
10GB dataverkeer
Incl. gratis .nl domein
Hosting Stars
€20,-/maand
20GB dataopslag
15 databases
Onbeperkt dataverkeer (FUP van toepassing)
Incl. gratis .nl domein


Oplevering

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Na de bestelling ontvangt u een 2e e-mail met de installatiegegevens. Technische kennis is hier niet bij nodig. Komt u er niet uit? MTTM staat u bij met raad en daad.

Heeft u nog vragen over webhosting? Hier vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. U kunt ons bereiken via 088 8000 800 of [email protected]
 

Ik wil Webhosting bestellen

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via 088 8000 800 (optie 2). Liever eerst meer informatie?Webhosting bestellen
Vul dit formulier in om webhosting te bestellen.
Na uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail.


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden